IBANEZ TSA 5

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
PeTeR

IBANEZ TSA 5

Příspěvek od PeTeR »

Ahoj,
chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tímto kombem. Chtěl jsem si koupit Vox AC4TV popřípadně AC4C1. Bydlím ve Zlíně a v žádných hudebninách je nemají, takže je nemám jak vyzkoušet, lze je pouze objednat. A právě IBANEZ TSA 5 jedny hudebniny mají, tak se chci zeptat jak moc jsou tyto komba rozdílné (myslím tím AC4TV vs. IBANEZ TSA 5 a nebo AC4C1 vs. IBANEZ TSA 5).

Díky
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: IBANEZ TSA 5

Příspěvek od McKozias »

společné mají velikost repra, přibližnou váhu a podobný výkon.. V elektronice se nevyznám, ale ty komba jsou každé postavené docela jinak. Vox (TV) nemá gain, jen volume a výkonovou brzdu. Ibanez má v sobě zase zakomponovaný tubescreamer, takže zkreslení bude zase uplně jiné, krom toho v ibanezu je 6V6 v konci tuším, u voxe to je el84.. prostě to jsou dost rozdílné kombíčka, z ibaneze vytáhneš o dost vyšší zkreslení, jestli ti jde o tohle, ale zase celkově ten zvuk mi nepřišel tak "lampový" a dynamický jako u voxe
PeTeR

Příspěvek od PeTeR »

Moc ti děkuju, přesně takové shrnutí jsem potřeboval. Právě mě moc o zkreslení nejde chci mít krásně čistý lampový zvuk.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jako ten ibanez taky hraje dobře, záleží na tom, co přesně chceš ty, opravdu nejlepší by bylo si ty apráty vyzkoušet oba no..
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“