GIBRALTAR GP08 VS Roland TDM-10
Pravidla fóra
GIBRALTAR GP08 VS Roland TDM-10
Zdravím Vás kolegové. Jelikož se stěhuju do paneláku, což mě nijak netěší, budu muset vymyslet něco na cvičení. Rozhoduji se tedy mezi tréninkovou soupravou GIBRALTAR GP08, kterou mám možnost mít za cca 3500,-, zkoušel jsem a je to super). A nebo koupit nějaké levnější el. bicí, do 5 tis.-. Obě si myslím, že na cvičení stačí (zvuk nijak extra ke cvičení nepotřebuji, spíše jde o to, že el. bubny mají hi-hat a činelové pady, což je takové malé plus). Co myslíte vy?
Re: GIBRALTAR GP08 VS Roland TDM-10
no nestačí, je to jenom trenažér ne nástroj, budeš si muset najít ještě prostor pro čistokrevné bubny jinak se moc daleko nedostaneš
nejsem začátečník a akustické bicí mám, jen potřebuji na cvičení něco do paneláku.
-
Sam Jr.
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/samjr
trenažér mě přestal bavit (a to sem jich měl několik, gumový placky, korpusy se síťkama a i s gumovejma činelama) a šel sem nakonec do elektrik
je to o tom co chceš doma cvičit, trenažér je fajn na rychlost, výdrž, drcení dvojšlapky a nějakou tu koordinaci, ale mě chybělo to šlapaní HH, hrající činely, hraní si s play-alongama atd.