Tesla mono 50

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
pivko

Tesla mono 50

Příspěvek od pivko »

Dá se tato věc vůbec nějak reálně využít při hraní na kytaru? :D
VOX navždy, Jim Dunlop Cry Baby, Fender 60's Telecaster, Heavy relic Stratocaster, akustika Takamine, Cremona Luby, ladička, trsátka a vyprchávající sex-appeal
Tube Guru
Odborník

Re: Tesla mono 50

Příspěvek od Tube Guru »

Zdar, samozřejmě, že dá. Když nebudeš čekat nějaké libé zkreslení preampu. Cenné na něm je pečlivě provedené výstupní trafo. Je to dobrý výchozí bod pro předělávku. Nahrazení předzesilovače nějakým spešl kytarovým, možná i překopávka fázového invertoru z něj udělá dobrý kytarový zesilovač.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Wocass ji, pokud vím, doma používá společně s Amplugem...
pivko

Příspěvek od pivko »

Tohle video jsem viděl bohužel už předtím :D Mám možnost to sehnat za malej peníz, a přemýšlím jestli se to vyplatí či ne :oops: Předělávku určitě nezvládnu sám...
VOX navždy, Jim Dunlop Cry Baby, Fender 60's Telecaster, Heavy relic Stratocaster, akustika Takamine, Cremona Luby, ladička, trsátka a vyprchávající sex-appeal
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“