Zpěvník Lucie - kde sehnat?
Pravidla fóra
Zpěvník Lucie - kde sehnat?
Zdravím, nevíte, kde by se dal sehnat zpěvník od Lucie? Vydali ho v roce 2000 a má název Lucie Komplet. Vůbec netuším, kde bych ho mohla koupit. Myslíte, že bych ho sehnala v knihkupectví, např. v Luxoru? Nebo v nějakém antikvariátu? Nebo se poptat v hudebninách? A nebo ještě nějak jinak? Moc děkuji za jakékoliv rady. 
Re: Zpěvník Lucie - kde sehnat?
za stovku a postovny ti ho prodam. mne je k nicemu.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Už ho nevydávaj, opravdu to chce zapátrat po oprava antikvariátech, bazarech nebo průběžně u strejdy google... 
Naposledy upravil(a) nzp dne 28.05.2014 8:46, celkem upraveno 1 x.
Vážně? Tak to bylo super.jastud píše:za stovku a postovny ti ho prodam. mne je k nicemu.
Aha, tak to je škoda.. Tím pádem ale už v knihkupectvích asi nebude, když ho přestali vydávat, ne? A nebo jo? Já vážně nevím. A tohle tedy nechápu, proč ho vlastně přestali vydávat, vždyť to není tak dlouho, co vyšel, a vždycky budou lidi, kteří z něj budou chtít hrát.. No nic, to je jedno, každopádně moc díky za info.nzp píše:Už ho nevydávaj, opravdu to chce zapátrat po knihkupectvích, bazarech nebo průběžně u strejdy google...
Naposledy upravil(a) MilanT dne 27.05.2014 19:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva příspěvky psané za sebou.
Důvod: Sloučeny dva příspěvky psané za sebou.
Piškotíku, svoje soukromé kšeftíky si, prosím, řeš přes soukromé zprávy. Tady na to nikdo není zvědavý. Což ostatně platí i pro prodejce.
A nauč se používat tlačítko "UPRAVIT" u svých příspěvků. Děkuji.
Milane tos me popravde torchu nastval. Kdyz tady nekdo bezostysne kseftuje s 19 kouskama jakesi blbosti k iPhone (byt na trzisti) tak je to v poradku. Kdyz nabidnu reseni doslova za par korun tak jsou to kseftiky??? Tohle se ti mily Globalni moderatore moc nepovedlo...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
Přišlo mi nevhodně v sekci "Hraní na kytaru..." řešit cenu+poštovné, jestli na dobírku nebo na účet...
Ale fajn, omlouvám se za "nevhodnou" moderátorskou prosbu (ano, napsal jsem tam slůvko prosím) a byl jsem za to vypleskán.
Jastude, pokud najdeš a navrhneš lepšího globálního moderátora (což jistě nebude problém), rád se této funkce okamžitě vzdám.
Pak si tu vyměňujte třeba čísla účtů.
Pro klid na fóru přestávám tohle vlákno moderovat a přenechám to svým kolegům.
Co se týká tvého odvedení pozornosti jinam - neboj se, klobasnikovy aktivity jsme řešily v moderátorské sekci s výsledkem, že inzerát tam ponecháme. Byť jsme názorově různí. Ostatně si nepamatuji, že by si někdo v odpovídajícím vlákně oficiálně stěžoval (nebo mě naveď). V tomto vlákně mi to ovšem přišlo jako OT. Tady ovšem nic neřešíme, nic nemažeme, nikoho netrestáme, jen jsem poprosil.
Ale fajn, omlouvám se za "nevhodnou" moderátorskou prosbu (ano, napsal jsem tam slůvko prosím) a byl jsem za to vypleskán.
Jastude, pokud najdeš a navrhneš lepšího globálního moderátora (což jistě nebude problém), rád se této funkce okamžitě vzdám.
Pak si tu vyměňujte třeba čísla účtů.Pro klid na fóru přestávám tohle vlákno moderovat a přenechám to svým kolegům.

Co se týká tvého odvedení pozornosti jinam - neboj se, klobasnikovy aktivity jsme řešily v moderátorské sekci s výsledkem, že inzerát tam ponecháme. Byť jsme názorově různí. Ostatně si nepamatuji, že by si někdo v odpovídajícím vlákně oficiálně stěžoval (nebo mě naveď). V tomto vlákně mi to ovšem přišlo jako OT. Tady ovšem nic neřešíme, nic nemažeme, nikoho netrestáme, jen jsem poprosil.
Rozkaz, kapitáne!MilanT píše:Piškotíku, svoje soukromé kšeftíky si, prosím, řeš přes soukromé zprávy. Tady na to nikdo není zvědavý. Což ostatně platí i pro prodejce.