Možná by se šiklo, abys nám prozradil, co od toho komba čekáš... Těžko rozhodnout, jestli A nebo B, popřípadě poradit C, když nikdo netuší, o co ti jde...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
rekl bych ze otazka spis znela tak jestli to bude do skusebny, nebo domu, nebo aj nekde na stage a tak
pro me potreby bych bral asi toho fendera, pac jsem i ze sveho komba zamilovanej do dvou reproduktoru
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Ja na toho fendera slysel dost rozporuplny nazory... Nekdo rika, ze je za ty prachy super, nekdo zas ze silene sumi, vazbi a zvuk nema dobrej... Tak nevim, navic http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t= ... ight=fm212
Kustom moc neznam, ale co jsem cetl tak si je lidi vetsinou pochvaluji, navic repro Celestion taky dela svoje... Ja osobne bych se rozhodoval mezi Cratem a Kustomem, koukni na recenze na reviews.harmony-central.com
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Gurus píše:no tak ja sem vseho chut zahraju si vse co se mi libi, tak chci aby melo peknej cistej kanal a dobrej zkreslenej na sola
Jestli opravdu víš co jsi napsal tak zkus ten Kustom ,já měl tu hlavu a čistý je supr (v ceně) ,docela v klidu jsi dovedu představit zkreslené sola..ale není to žádnej heavy (aspon hlava nebyla)
Peawey studio pro 112 ***LANEY LV 300 H+ reproboxy QUAD ST 412a+b, +
FOKUS-H LP Yamaha R /SH -4+BOSS GT 8+BOSS RC 50
V tehle cenove kategorii to stejne bude chtit dokrmit krabickou, kvalitu zkresleni bych tolik neresil... Obcas nekomu sedne i zkresleni v kombu, ale nikomu bych ho takhle nedoporucil, je to spis nahoda.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
j ja sem uz docela rozhodnutej pro toho kustoma samo ze to chci do zkusebny a treba nekam na mensi podia, jinak chtel bych si dokooupit marshalla jackhammera JH-1 myslite ze ten zvuk bude ok na tranzistoru ?
Gurus píše:jinak chtel bych si dokooupit marshalla jackhammera JH-1 myslite ze ten zvuk bude ok na tranzistoru ?
Urcite, je to tady na foru jedno z nejdoporucovanejsich zkresleni... Sam jsem ho mel (jako svuj prvni efekt <3) a zpracovani je vyborny, zvuk klasicky marshallovskej... (i kdyz samozrejme ne lampa)
taky to byla první věc, co šla pryč s příchodem lampovýho zkreslení:D ale prodávám ho, kdyby někdo tady měl zájem:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10