Sex Pistols

Vše o kapelách a hudebnících ...
humus

Sex Pistols

Příspěvek od humus »

tak, co si o nich myslite a o jejich uletech a jejich nepopretelnym prinosu rockovy hudbe??

dobrej web pokud se o nich chcete dozvedet vice ---> http://pistolky.wz.cz
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
banana bonus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od banana bonus »

na můj vkus až moc úchylní, ale songy měli dobré, dokonce bych řekl, že můžou konkurovat i s dešním songům podobného žánru 8)
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
rianonn

Příspěvek od rianonn »

Tak to s tou konkurencí naprosto nesouhlasím....
Mně se nikdy moc nelíbili, ale uznávám, že bez nich by dnešní muzika nejspíš vypadala úplně jinak
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

PunkNRoll :)
Ne prča... co se týče punku bez nich by nebyl jaký je...
Jinak God saves the queen
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Moc mi nesedli, vlastne nikdy jsem je nejak moc nemusel. A domnivam se, ze by to moc vliv na dnesni hudebni svet az tak nemelo, tech punkovych kapel, podobneho razeni v te dobe bylo vice, by bylo jen otazkou casu, kdy na povrch by vylezla kapela podobna sex pistols, doba si to stejne zadala ...
Popin

Příspěvek od Popin »

je to paráda,a co říkáte nato sidovo solový album
kennedys

pistole

Příspěvek od kennedys »

No, ze by neco ovlivnili se mi taky nezda - jedine snad hadry - oni byli prvni, co si dali do ucha sichrhajcku... Staci se podivat na jejich fotky z ty doby a hned vam bude podobnost s dnesnima "punkerama" povedoma

Co se tyka hudby, pro me osobne to byl normalni rock'n'roll... Deska The Great Rock 'n' Roll Swindle byla nahodou povedena. Treba cover verze Franka Sinatry - My Way, byl hit.
Godin LG>Boss FW-3>Boss DS-2>Marshall SV-1>Randall 200W head>Marshall 1960A Lead.
----------------------------------------------------
...mysli, co děláš. Nedělej, co myslíš...
afektband

Příspěvek od afektband »

Sex Pistols jsem nikdy neměl rád, možná to bude tím, že jsem vyrůstal mezi lidma co chtěli od muziky trochu víc, takže jakejsi hekot toho zpěváka fakt nemusim.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Popin

Příspěvek od Popin »

johny je výbornej zpěvák
kennedys

Příspěvek od kennedys »

afektband píše:Sex Pistols jsem nikdy neměl rád, možná to bude tím, že jsem vyrůstal mezi lidma co chtěli od muziky trochu víc, takže jakejsi hekot toho zpěváka fakt nemusim.
tohle je zcela plnopravnej pozadavek a dukaz, ze existujou lidi s naroky na kvalitu.... prece jen si ale myslim, ze hudba pro lidi je o celkovym projevu, jednoduchosti a ne o schopnosti onanovat sola, nebo zpivat v rozsahu X oktáv...

hudbu sex pistols povazuju za prapunk... Mozna se mylim, ale punk v zacatcich stal na neumetelstvi potazmo na vysmechu v ty dobe sterilnimu popu...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

kennedys píše:
afektband píše:Sex Pistols jsem nikdy neměl rád, možná to bude tím, že jsem vyrůstal mezi lidma co chtěli od muziky trochu víc, takže jakejsi hekot toho zpěváka fakt nemusim.
tohle je zcela plnopravnej pozadavek a dukaz, ze existujou lidi s naroky na kvalitu.... prece jen si ale myslim, ze hudba pro lidi je o celkovym projevu, jednoduchosti a ne o schopnosti onanovat sola, nebo zpivat v rozsahu X oktáv...

hudbu sex pistols povazuju za prapunk... Mozna se mylim, ale punk v zacatcich stal na neumetelstvi potazmo na vysmechu v ty dobe sterilnimu popu...
Máš pravdu, hudba není o složutosti a rychlých solech.
jenže já taky neposlouchám ty jednoduchý trapný kapely (nemluvím o Sex pistols), který maj písničky na tři akordy, zpěvá kdo teho vřísk áa rozhazuje rukama. mmožná takovou nějakou primitivní písičku má každá kapela, ale nesmí ju mít pořád. Neříkám ež poslouchám kdovíjak náročný kapely, snad jenom krom RCHP, ale přece přihlížím ke kvalitě...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
afektband

Příspěvek od afektband »

kennedys píše:

Přesně tohle mám na mysli, tu hudbu neodsuzuju, nemlátim lidi co jí poslouchaj a kterým se líbí...Taky neříkam, že posloucham jenom náročnou muziku atd, to vůbec...Třeba Blink 182 taky není složitá muzika a pro mě je to daleko kvalitnější hudba než pistole.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
RobertRoTTen

Příspěvek od RobertRoTTen »

nevim no srovnávat pistole s blink 182 ... ale tam byl hlavně nosnej ten text kterej se dá s mmálo kterejma kapelama srovnávat svou výmečností.. když si vezmeš blink tak takovejch podobnejch kapel najdeš tisíce...
afektband

Příspěvek od afektband »

RobertRoTTen píše:nevim no srovnávat pistole s blink 182 ... ale tam byl hlavně nosnej ten text kterej se dá s mmálo kterejma kapelama srovnávat svou výmečností.. když si vezmeš blink tak takovejch podobnejch kapel najdeš tisíce...
Já je nesrovnávam, to byl jenom příklad skupiny, která se mi líbí...No s těma textama, myslim že 99% lidí co poslouchaj pistole ani zbla neví o čem zpívaj.

humus

Příspěvek od humus »

RobertRoTTen píše:nevim no srovnávat pistole s blink 182 ... ale tam byl hlavně nosnej ten text kterej se dá s mmálo kterejma kapelama srovnávat svou výmečností.. když si vezmeš blink tak takovejch podobnejch kapel najdeš tisíce...
nejen texty ktery jsou proste vyborny. ale miluju kytarovy riffy co dela steve jones. je to presne ten styl co mam rad :)
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

sice nic moc neumeli, ale neco v nich je. ted uz je nejak neposloucham, ale ta energie a jakysi vnitrni naboj... treba Blink 182 bych si asi dvakrat nepustil, Pistole jo.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
meca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meca »

afektband píše:Já je nesrovnávam, to byl jenom příklad skupiny, která se mi líbí...No s těma textama, myslim že 99% lidí co poslouchaj pistole ani zbla neví o čem zpívaj.
Jastný.. Jenže stejně jako 99% lidí, co poslouchaj něco non-czech a cirka 50%, co poslouchá něco czech ;)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

jao děcka... dost z vás sem slyšel hrát z různých nahrávek takže vím co zahrajete a co ne.... rozhodně byste nazahráli na toho les paula a fenderkombo nic ani zpoloviny tak dobře jako pistole. nepočítejte akordý ale ty tóny jak se hrajou jak to zní lípezně... každej úhoz pravou rukou, žádný vaše zjednodušený powerkilla!!! poctivé hraní přez více strun. ANi nehraje akordy ale občas hmaty.. a to sólo. Sice to není rychlí na běhání prstů, ale je tam dost souznění více tónu navíc to nemlátí bezhlavě ale ví co má zahrát. žádný chclání každej tón zní tak jak má...

http://www.youtube.com/watch?v=8z2M_hpoPwk
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Pokud vim tak jeden znich se pry stal emo ..
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

*Twisted.Brother* píše:Pokud vim tak jeden znich se pry stal emo ..
A co stím??
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“