obdržel jsem jako dárek tento mikrfonnní set: PROEL RM100
http://www.dateatro.com/radiomicrofono- ... anguage=en
Tento set obsahuje handku, nahlavní mikrfon a mikrofon na připnutí na "kravatu".
Nenašel jsem o něm žádné info a manuál není nijak obsáhlí, ale mám jeden problém.
Handka funguje perfektně. Jak na zpěv tak na slovo. Nešumí, nevynechává. Ale problém je u těch dalších dvou mikrofonů.
V návodu u nich stojí, že se má u vysílače přepnout u každého na jinou polohu.
U náhlavního je to myslím trojka. Ta vysílá.
U kravatového je to dvojka a ta nevysílá signál, ale pokud přepnu na trojku na které má fungovat pouze náhlavní tak vysílá signál i ten kravatový, ale na dvojce na které má fungovat tak nic.
To je první problém, který mi nevadí. Druhý problém je ten, že když už teda dostanu nějaký signál do příjímače tak buď to je slabý a mix mi vůbec nic neukazuje a nebo když je v normě na mixu tak zase pro změnu bliká na přijimači to, že je signál přebuřený.
Po hodině štelování se mi teda povedlo nějak to nastavit tak abych měl signál dostatečný a neblikal mi příjmač, ale vznikl další problém. Mikrofony mají strašný zvuk. Hrozně plechový. Zkoušel jsem minimálně půl hodiny přenastavit EQ v mixu, ale zvuk byl stále hrozný. Jako v hrnci. A co chvilku chytnul vazbu a to mi mixpul ani neukázal, že by tam bylo nějaké přebuření a GAIN byl na třetinu. Handka jede v pohodě, ale ty dva mikráky jsou jedno a to samé. Již jsem zkoušel vše co mě napadlo. Nesetkal se s tím někdy, někdo, a nevěděl by kde může být chyba?
Snad to je srozumitelné. Těžko se to popisuje. Díky za každou radu