PSD LP1 Les Paul Standard-Black

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Vikiikraus

PSD LP1 Les Paul Standard-Black

Příspěvek od Vikiikraus »

Co si myslíté o téhle kytaře ? Nebo máte s ní někdo zkušenost ? Přemýšlím nad koupí, ale nevím jestli by to má vůbec cenu. Díky :D
http://kytary.muziker.cz/elektricke-kyt ... tAodvhsA4Q tady jsou nějaké specifikace :D
Tube Guru
Odborník

Re: PSD LP1 Les Paul Standard-Black

Příspěvek od Tube Guru »

Zdar, jsou to Tvoje peníze, které za kytaru dáš. Rozhodni se sám. Podle fotek je to vizuálně zdařilá kopie Gibsona Les Paul. Z obrázků, ale sotva někdo pozná jak hraje. Takže jak je tu často opakováno zajdi do obchodu kde ji mají, vyzkoušej a uvidíš (uslyšíš) jestli je to kytara pro Tebe. :) Přece se nebudeš rozhodovat podle toho, kdo si co o té kytaře myslí :roll: .
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Těchhle kopií jsou po netu mraky. Radši bych, když už, sáhl po něčem ověřeným, Bach, Fokus, ideálně, pokud máš trochu větší kapitál, tak Vintage. U tohoto PSD můžeš taky narazit na dobrou kytaru, ale je to neznámá značka. Zkusil bych radši něco prověřenějšího.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
FPC
last.fm: http://www.last.fm/user/FakePlasticCarl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FPC »

Ahoj, mám ji teďka doma v bílé barvě a zatím nemám co bych ji vytknul. Můžu srovnat s Apollem Les Paul, kterou jsem měl, což je kytara za stejný prachy a tahle PSD je o hodně lepší. U těhle levnějších kytar ale záleží na konkrétních kusech, jestli ji budeš kupovat novou tak určitě zkus víc kusů...můžou tam být velký rozdíly.
PEAVEY T-40 1979 --> KORG PitchBlack --> BlackAudio FUZZ --> BOSS ODB-3 --> AMPEG VT-40 Head 1972 --> TC Electronic BC410 --> TESLA 115
Takamine G320
Bach ukulele
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“