Source Audio

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Source Audio

Příspěvek od hyenik »

cherreda píše:Vaše zkušenosti s efekty této značky?
Dobré a doufám že brzo ještě lepší :)
Na ofiko Sourceaudio FB jsem mel dve ukazky (jedna je v recenzi) a druhá byla ve spolupráci s pitchsfifterem tenhle čtvrttónový terror

BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

poslední sórcík do sbírky? :)

Obrázek
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

SA udělali zásadní produkční kotrmelec a doslova slušně šlápli do pedálů. :wink:
Narozdíl od dosavadních výrobků jsou nové pastičky evidentně nasměrované na mentálně jednodušší zhudebníky. :) Ale trvalo jim dlouho, než pochopili, co chce převážná masa lidského materiálu. :)
Nuže... voilà... One Series!

Obrázek

No a aby toho nebylo málo, je tu ještě NEMESIS...

...a pár dalších serepetiček jako vymakaný exp. pedál, Neuro modul, midifootswitch... no prostě samé fajnové věcičky.

Obrázek
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Prsten s kablíkem lze nyní pořídit za pár šupů - na občasné studiové ozvláštňovací srandy naprosto stačí, vyhazovat prachy za bezdrát není potřeba:
http://www.thomann.de/cz/source_audio_h ... g_pack.htm
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

cherreda píše:SA udělali zásadní produkční kotrmelec a doslova slušně šlápli do pedálů. :wink:
Narozdíl od dosavadních výrobků jsou nové pastičky evidentně nasměrované na mentálně jednodušší zhudebníky. :) Ale trvalo jim dlouho, než pochopili, co chce převážná masa lidského materiálu. :)
Nuže... voilà... One Series!
Kolegové, musím si nasypat popel na pleš... pro mentálně jednodušší hudebníky? Že mi kušna neupadne, jak mě ve spojení s čarostřelci Source Audio mohlo vůbec něco tak kacířského napadnout? Omlouvá mě snad jen to, že ty krabky na prvních fotkách děsně klamaly tělem.
Nicméně SA opět nezklamali a OPAK JE PRAVDOU! 8)
Nad možnostmi těchto hranatých chameleonů se až tají dech, příp. dolní zubiska padajó na bachor a nadočnicových obloukůf letijó až na temeno a nebo všechno dohromady.

cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“