Tom Delonge Fender Stratocaster
Pravidla fóra
Tom Delonge Fender Stratocaster
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli máte někdo nějaké zkušenosti s touto kytarou, co se zvuku týče, vlastností, atd. a co si o ní myslíte . Dík.
http://news.harmony-central.com/Newp/20 ... Strat.html
Už se nevyrábí...takže k sehnaní jen po bazarech a tak ale co se týče zvuku je to imho normální mexickej strat s seymour duncan invander u kobyly(nejsem si jistej). Takže pokud bys dal na mexickýho fat strata invandera, budes mit stejnou kytaru s více zvukovejma možnostma.
Vsude na netu píšou jak hraje skvěle(docela bych i věřil)...ale polovina lidí co to tam píše sou deti zbožnující blink co by to řikali o nejakym staggu, pokud by na nej hral delonge.
Už se nevyrábí...takže k sehnaní jen po bazarech a tak ale co se týče zvuku je to imho normální mexickej strat s seymour duncan invander u kobyly(nejsem si jistej). Takže pokud bys dal na mexickýho fat strata invandera, budes mit stejnou kytaru s více zvukovejma možnostma.
Vsude na netu píšou jak hraje skvěle(docela bych i věřil)...ale polovina lidí co to tam píše sou deti zbožnující blink co by to řikali o nejakym staggu, pokud by na nej hral delonge.
-
Keenan 182
Čau zube:-)
Já tuhle kytaru mám ,jsem s ní naprosto spokojen co se hraní týče!!!
Má spíše užší krk,tak mě to i víc vyhovuje.
Struny jsou vedeny skrz tělo,navíc má pevnou kobylku....!!! žádný tremolo.
Největší divy děla ale hambáč seymour duncan(invarder) !!!!!!! Prostě aspon já si kyla vychutnám maximálně
Hraju struny ernie ball 10-52 heavy bottom jaké používal pro hraní s touhle kytarou Tom de longe.
Kytara ma pouze jeden potenciometr a to volume....což je zase výhodou toho že po naladění strun ji máš nastavenou přesně pro hraní blink songu
Nevýhodou je její neuniverzálnost do některých stylú hudby ale co se týče mě ,stejně na tom řežu jen punkrock tagže pohoda
Tahle kytara je výsledkem jednoduchoti a suverénosti pro hraní punkrocku!!! nebo chceš li ....pop punku.
Hodněkrát sem slyšel že v jednoduchosti je síla
A o tohle pořekadlo se múže tahle kytara s přehledem opřít
Tot muj názor
Měj se...
Já tuhle kytaru mám ,jsem s ní naprosto spokojen co se hraní týče!!!
Má spíše užší krk,tak mě to i víc vyhovuje.
Struny jsou vedeny skrz tělo,navíc má pevnou kobylku....!!! žádný tremolo.
Největší divy děla ale hambáč seymour duncan(invarder) !!!!!!! Prostě aspon já si kyla vychutnám maximálně
Hraju struny ernie ball 10-52 heavy bottom jaké používal pro hraní s touhle kytarou Tom de longe.
Kytara ma pouze jeden potenciometr a to volume....což je zase výhodou toho že po naladění strun ji máš nastavenou přesně pro hraní blink songu
Nevýhodou je její neuniverzálnost do některých stylú hudby ale co se týče mě ,stejně na tom řežu jen punkrock tagže pohoda
Tahle kytara je výsledkem jednoduchoti a suverénosti pro hraní punkrocku!!! nebo chceš li ....pop punku.
Hodněkrát sem slyšel že v jednoduchosti je síla
A o tohle pořekadlo se múže tahle kytara s přehledem opřít
Tot muj názor
Fender Tom de Longe signature strat, Epiphone standard+ seymour duncan jeff beck cllasic cover, Squier tele Derick Whybley signature+Seymour duncan SH4-JB , Marshall MG100hdfx.