Tom Delonge Fender Stratocaster

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
zub182

Tom Delonge Fender Stratocaster

Příspěvek od zub182 »

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli máte někdo nějaké zkušenosti s touto kytarou, co se zvuku týče, vlastností, atd. a co si o ní myslíte . Dík.
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

žádnej link, není co komentovat :( . Zkus ho sem dát jo? :wink:
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

http://news.harmony-central.com/Newp/20 ... Strat.html
Už se nevyrábí...takže k sehnaní jen po bazarech a tak ale co se týče zvuku je to imho normální mexickej strat s seymour duncan invander u kobyly(nejsem si jistej). Takže pokud bys dal na mexickýho fat strata invandera, budes mit stejnou kytaru s více zvukovejma možnostma.
Vsude na netu píšou jak hraje skvěle(docela bych i věřil)...ale polovina lidí co to tam píše sou deti zbožnující blink co by to řikali o nejakym staggu, pokud by na nej hral delonge.
Keenan 182

Příspěvek od Keenan 182 »

Čau zube:-)

Já tuhle kytaru mám ,jsem s ní naprosto spokojen co se hraní týče!!!
Má spíše užší krk,tak mě to i víc vyhovuje.
Struny jsou vedeny skrz tělo,navíc má pevnou kobylku....!!! žádný tremolo.
Největší divy děla ale hambáč seymour duncan(invarder) !!!!!!! Prostě aspon já si kyla vychutnám maximálně :D
Hraju struny ernie ball 10-52 heavy bottom jaké používal pro hraní s touhle kytarou Tom de longe.
Kytara ma pouze jeden potenciometr a to volume....což je zase výhodou toho že po naladění strun ji máš nastavenou přesně pro hraní blink songu :D

Nevýhodou je její neuniverzálnost do některých stylú hudby ale co se týče mě ,stejně na tom řežu jen punkrock tagže pohoda :D

Tahle kytara je výsledkem jednoduchoti a suverénosti pro hraní punkrocku!!! nebo chceš li ....pop punku.

Hodněkrát sem slyšel že v jednoduchosti je síla :)
A o tohle pořekadlo se múže tahle kytara s přehledem opřít :D

Tot muj názor 8) Měj se...
Fender Tom de Longe signature strat, Epiphone standard+ seymour duncan jeff beck cllasic cover, Squier tele Derick Whybley signature+Seymour duncan SH4-JB , Marshall MG100hdfx.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“