JOHNSON ef.krabky

Pedály, multiefekty, procesory, ...
milous
Kontaktovat uživatele:

JOHNSON ef.krabky

Příspěvek od milous »

Ahoj
zajímalo by mě jaké máte zkušenosti z těmato krabičkama ,byl jsem v obchodě a prodavač to pěkně zplul že je to brak ,nevěřím proto se ptám - 1.nežere moc signál něco jako multasy ?
2.jak si to chválíte či opak ...
3.jak dlouho to lidi máte
4.zvuk ,,nedá se někde na webu něco stáhnout ?(našel jsem jen jejich stránky bohužel velmi strohé)
5.zajímá mě Distortion - Chorus - echo- tremolo máte někdo něco z toho ?
6.potřebuju poradit (prosím )ohledně zdroje abych to nemusel živit 4 trafy -jak tedy na to ?Pokud možno odkazy kuci at to zkouknu
7.Díky moc za objasnění a váš čas. :idea:

http://www.johnsongtr.com/Fifties-Tremolo.888.0.html
Naposledy upravil(a) milous dne 20.09.2007 22:18, celkem upraveno 1 x.
Peawey studio pro 112 ***LANEY LV 300 H+ reproboxy QUAD ST 412a+b, +
FOKUS-H LP Yamaha R /SH -4+BOSS GT 8+BOSS RC 50
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

zdar, 2 kousky mi prosly rukama, takze:
1. urcite tak nezeslabi signal jako multaky, ale tehdy jsem nemel tak dobrou aparaturu a kytaru, abych posoudil, jestli to treba neuzira vysky...
2. ja jsem byl z Distortion+EQ docela nadsen, na metal dost dobre zkresleni, skoro bych to prirovnal k MT-2ce... Kamos to ode me mel pujceny i na koncert a byl spokojen. Stejne tak otec ma Tube Overdrive a opravdu to lampu simuluje celkem slusne, hodne teplej kulatej ton to dela...
3. mel jsem to tak pul roku, hodne efekty tocim (ted uz teda ne,ale byvavalo), vystridal ho Ubermetal ;]
4. co vim, tak johnson webovy prezentace moc neproziva, takze spis tezko..
5. viz vyse
6. http://eshop.kytary.cz/roland-propojova ... 80:0:0:1:0
da se sehnat i levneji, pripadne vyrobit...
7. neni zac

apropo, nekdo tu v jinym threadu psal, ze slysel, ze tyhle johnson efekty maji nejakou vyrobni vadu, tak jeste pripadne pockej na dalsi reference, ale ja osobne s tim zadny problem nemel (akorat jsem musel trochu postelovat napajeci konektor, ale to bylo tim, ze byl uz jetej ;))
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
milous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milous »

wohma díkes moc
ten propojovací kabel jsem okoukával ,jen nevím kde teda příjde trafo páč znám jen takové kde je nějaký konektor a ten se píchne do krabky hm takže bud bych to musel ustřihnout a napájet ten propojovací napěťový kabel ,,nebo se to dělá jinak ? No a pak je ještě otázka zdali trafo na jednu krabku utáhne tím pádem třeba 3 ?omlouvám se asi je to tady někde ve foru jen to nemůžu najít...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

ad propojovaci kabel - aspon ten, co jsem mel ja, mel jeden konektor samicovej jako je na krabickach, ono to vypada skoro stejne, je to jen nepatrne sirsi, mozna to proste na te fotce neni videt... IMHO je to vyreseny stejne. a pokud mas dost silnej zdroj, tak muzes napajet i vic nez 3 krabky, moc toho nesezerou, aspon vetsina. A priste hledej, neni tak tezky to najit
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Mám chorus a spokojenost :-)

dříve (kdy jsem více hrával tvrdší muziku) jsem ho měl jako normál chorus, teď spíše jako vibe...na obě varianty je skvěle požitelný. má spíše kulatější vintage charakter, jak komu to nesedne třeba...za ty prachy skvělý :-)

můj taťka se v elektronice vyzná a koukal se i dovnitř a neslyšel jsem ho říct křivé slovo¨, btw
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
milous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milous »

Dark Axel no to rád slyším díkes .Je to vyrobeno kde?

Wohma no já dával tady do fora vyhledat jenže vono to najde samé dovoz USa či blbne mě trefo.
Já bych potřeboval jen prostě tady to trafo si kup a tydle redukce...tak sory že furt prudím... :?:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Milous, no kde myslíš? :D MADE IN CHINA

v téhle cenové kategorii ameriku nebo UK nedostaneš, to by bylo o dost dražší (jen proto, že je to USA nebo UK)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
kennedys

zkusenost

Příspěvek od kennedys »

Mam zkusenost s Delayem od tyhle firmy - lezi mi ve zkusebne - nejenze zere signal, ale i podivne huci. Driv jsem si myslel, ze treba low-end levna rada plastovych efektu od Behringera je ta nejhorsi, ale tohle s prehledem vitezi... nebrat :!:
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Re: zkusenost

Příspěvek od Greeg »

kennedys píše:Mam zkusenost s Delayem od tyhle firmy - lezi mi ve zkusebne - nejenze zere signal, ale i podivne huci. Driv jsem si myslel, ze treba low-end levna rada plastovych efektu od Behringera je ta nejhorsi, ale tohle s prehledem vitezi... nebrat :!:

mám stejnou zkušenost s timhle delayem , nevim jak to ve vnitř funguje ale strašne to ten signal žere i když je to vyplí , prostě hrůza , po par dnech sem ho prodal ( možná tobě kennedys :D :D :D :D )
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

a nemohlo se stát, že by se jednalo o výrobní zmetek??? zkoušeli ste i jinej pedál??? nerad bych odsoudil výrobek kuli nepodařenýmu kusu (to se za tyhle prachy stát může...)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

no to sem myslel jako srandu , byla by asi náhoda kdyby to byl fakt von :D , je možný že to je zmetek ale takhle strašně velký stráty ?? nevim co by v tom mohly pokazit , ovšem tuto možnost nevylučuju
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

a nebo je možný, že prostě neuměj udělat delay... ale ostatní pedály s odlišnejma obvodama nemusej bejt zlý
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

no já nevim , podle mě je to v konektorech na jacky , tam můžou vznikat ztráty
milous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milous »

Hm :cry: škoda kvůli tomu, že něco žere signál chcu krabky ,takže zas nepošetřím ..kuci dikes za infa...(apropo jak je na tom Behringer z tím papáním signálu ,kreslítko bych od nich nevzal ale ty new chorusy atd..? ví někdo?)
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

ještě sem se nesetkal s efektem kterej by nejak výrazně žral ton když je vypnutej ( mimo johnson) u behringeru to ani na obyč kombu nepoznáš že by to kazilo výrazně zvuk
milous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milous »

Dobře ,no a když to třeba srovnám z krabičkama boss bude ten Behringer nebe a dudy ?
Mám jednu krabku od bosse Octaver a tam nic takového neslyším prostě když je krabka vyplá tak je to v klidu čili chová se Behringer stejně ?
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

no u těch bossů mi příde že je to ještě lepší když to de přes vyplý krabky než bez ničeho , samozdřejmě to je nebe a dudy ale jak řikám na normálnim kombu že ti to neco sežralo nepoznáš bych řek , a když se ti nebude zdát tak to vodneseš spátky do prodejny
jinak tohle by se mělo chovat stejně ,pokud do tohe de proud tak to propouští signál beze změny (ztráty se vyrovnáj zesílenim) když do toho z nějakýho důvodu proud neteče tak ho to przní ( johnson)jíná možnost neni, může ještě dojít ke strátám v desce , ale ty sou podle mě minimální a počítaj se na desetiny , setiny procenta takže to ani nepoznáš
milous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milous »

tak mám pocit ,že je to jako z Yuki a Yamaha ,tak nic prostě nepošetřím ,,,
kennedys

Re: zkusenost

Příspěvek od kennedys »

Greeg píše:
kennedys píše:Mam zkusenost s Delayem od tyhle firmy - lezi mi ve zkusebne - nejenze zere signal, ale i podivne huci. Driv jsem si myslel, ze treba low-end levna rada plastovych efektu od Behringera je ta nejhorsi, ale tohle s prehledem vitezi... nebrat :!:

mám stejnou zkušenost s timhle delayem , nevim jak to ve vnitř funguje ale strašne to ten signal žere i když je to vyplí , prostě hrůza , po par dnech sem ho prodal ( možná tobě kennedys :D :D :D :D )
:lol: srandicky, srandicky

ale vazne, koupil jsem ho v lidlmusic v korunni - tam tuhle znacku distribuujou... Taky ho zkusim nabidnout, ale asi nejspis nejakymu performerovi, kterej produkuje max. tak industrialni hudbu :)
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

když ho dáš za 5 stovek tak se možná nějakej jouda chytne ( jako sem se chytnul já :D )
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“