Kabel footswitch k 6505+

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
anmelden

Kabel footswitch k 6505+

Příspěvek od anmelden »

Zdar kluci
včera po akci jsem ztratil kabel k footswitchi který byl origo k 6505+.
Už jsem koukal na bazary i na e-shopy ale nemužu najít ani samotný kabel, ani celý footswitch.
Je to 7-pinový (pokud si pamatuju správně) konektor na obou stranách. Je možnost si jej vyrobit, nebo koupit?
Jsem z toho celkem "nenadšený".
Díky

EDIT: Heh tak se kabel našel :D
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
Peťan V.

Re: Kabel footswitch k 6505+

Příspěvek od Peťan V. »

Na Music-city.cz maji komplet FS s kabelem za 2.290.

Mozna by ti stacil i jedno nebo dvoutlacitkovy FS podle toho co vsechno potrebujes prepinat. A podle schematu pripajet ten sedmipinovi konektor (a pospojovat patricne konektory). Sam to tak mam. Mam pouze dvouzilovy kabel a v konektoru to mam zapojene, ze crunch je vyply a efektovka zapla, no a na konci ma mono jacka, kterym prepinam kanaly.

Ps: pisu na mobilu, takze sorry za pripadne nejasnosti.

Edit: a je po problemu ... Jen ze zvedavosti, kde a zakolik .... A kolikrat? :-D
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
anmelden

Re: Kabel footswitch k 6505+

Příspěvek od anmelden »

No kabel se našel v klubu kde jsme hráli a zadarmo :D akorát nechápu čím se ptáš na "kolikrát"? :D
ztratil jsem ho poprvé

A díky za odpověď. Crunch taky nepotřebuju, takže je to zajímavé řešení.
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“