Dobrý den,
měl bych takový asi netradiční dotaz. Mám Ibanezu RG(nevím číslo, rok výroby kolem 1990, reverse headstock, japonka) a chtěl bych přebarvit veškerý HW na bílou. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Nebudu to určitě dělat já, ale obrátil bych se na nějakého profesionála, tak pokud byste mi případně někoho doporučili.
Děkuji
Přebarvení hardwaru
Pravidla fóra
Re: Přebarvení hardwaru
Nevím jestli jsem to dobře pochopil, ale pokud chceš barvit vše na bílo, tak budeš mít docela problém. Například Ibanez na tremolech používá prý laky z kosmického výzkumu (Black a CosmoBlack), drží dost dobře, ale v místě nárazu či na místech častého dotyku jede lak postupně dolů. Díky jeho kvalitě se neodloupne kus, ale jde, i když hodně pomalu, dolů. Ibanez jsem už měl spousty a nemám agresivní pot. Možná jiní mají jinou zkušenost.
Pochybuji, že bude mít někdo podobné laky ve stejné kvalitě a že se na tom udrží. Navíc bude muset dostat dolů ten původní. U žádného z výrobců jsem bílý HW neviděl. Ale vývoj jde rychle dopředu a třeba se mýlím...
Pochybuji, že bude mít někdo podobné laky ve stejné kvalitě a že se na tom udrží. Navíc bude muset dostat dolů ten původní. U žádného z výrobců jsem bílý HW neviděl. Ale vývoj jde rychle dopředu a třeba se mýlím...