Kurzweil ARTIS SE
Pravidla fóra
-
RostaForet
Kurzweil ARTIS SE
Zdravím, mám tento typ nástroje "ARTIS SE". Na stránkách Kurzweil je k dispozici editor ve složce k nástroji "ARTIS", stáhnul jsem si jej ve verzi pro W7 - 64bit, propojil nástroj s NB, nainstaloval se nejdříve driver (automaticky). Pak jsem spustil instalaci programu. Vše proběhlo v pořádku. Bohužel ve výsledku mi vůbec program nespustí. Je tento soft jen pro ARTIS či i pro ARTIS SE. Pokud máte někdo zkušenost, kde bych mohl dělat chybu? Za případnou reakci díky.
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kurzweil ARTIS SE
Ja mám pocit, že Editor je iba pre plnú verziu Artisu, ale na 100% to potvrdiť neviem.
-
RostaForet
no, tak nechal jsem si to potvrdit raději od R. Kurzweila, bohužel je to tak, editor není od ARTIS kompaktibilní i pro ARTIS SE, nicméně alespoň malá útěcha je, že se o jeho uvolnění uvažuje. Hmmmm.
-
RostaForet
Takže dnes informace, že od 22.05.2015 je již ke stažení i soft. editor i pro ARTIS SE. Saženo nainstalováno - vše OK.
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím páni. Mám menší problém s Artisom 7 a možno sa nájde niekto, čo už niečo podobné riešil.
Asi pred 3 týždňami som bol s nástrojom v skúšobni, všetko už bolo zapojené, zapnuté. Akurát ešte gitarista ešte nemal zapnuté kombo. Akonáhle gitarista zapol kombo (pravdepodobne zmena odberu v sieti, alebo nejaká prúdová špička) tak z Kurzweila začal liezť do reprákov veľmi silný šum. Okamžite som vypol Kurzweil, znova som ho zapol a všetko ďalej fungovalo bez problémov.
Minulý týždeň som doma zapínal Kurzweil, mixpult, štúdiové monitory. Kurzweil, mix a jeden monitor bol už zapnutý a akonáhle som zapol aj druhý monitor, tak scenár sa opakoval. Neznesiteľný šum do monitorov. Po okamžitom vypnutí a zapnutí Kurzweilu všetko OK.
Včera večer som mal Kurzweila zapnutého cez mixpult a slúchadlá. Pri vypínaní kurzweila som stiahol hlasitosť na nástroji na nulu a vypol prepínač ON/OFF. Pri prepnutí prepínača (asi na zlomok sekundy - kým neprišlo k úplnému vypnutiu nástroja), zase tento istý šum do slúchadiel.
Potreboval by som tento problém vyriešiť, nakoľko keď takúto srandu urobím na nejakej akcií zvukárovi, tak ma moc nepochváli. Nástroj mám síce v plnej záruke, ale takéto výpadky má možno jedenkrát z desiatich použití a bojím sa toho, že nástroj bude tri týždne v servise a odpíšu mi naspäť, že sa u nich závada neprejavila.
Neriešili ste prosím niečo podobné? Ďakujem.
Asi pred 3 týždňami som bol s nástrojom v skúšobni, všetko už bolo zapojené, zapnuté. Akurát ešte gitarista ešte nemal zapnuté kombo. Akonáhle gitarista zapol kombo (pravdepodobne zmena odberu v sieti, alebo nejaká prúdová špička) tak z Kurzweila začal liezť do reprákov veľmi silný šum. Okamžite som vypol Kurzweil, znova som ho zapol a všetko ďalej fungovalo bez problémov.
Minulý týždeň som doma zapínal Kurzweil, mixpult, štúdiové monitory. Kurzweil, mix a jeden monitor bol už zapnutý a akonáhle som zapol aj druhý monitor, tak scenár sa opakoval. Neznesiteľný šum do monitorov. Po okamžitom vypnutí a zapnutí Kurzweilu všetko OK.
Včera večer som mal Kurzweila zapnutého cez mixpult a slúchadlá. Pri vypínaní kurzweila som stiahol hlasitosť na nástroji na nulu a vypol prepínač ON/OFF. Pri prepnutí prepínača (asi na zlomok sekundy - kým neprišlo k úplnému vypnutiu nástroja), zase tento istý šum do slúchadiel.
Potreboval by som tento problém vyriešiť, nakoľko keď takúto srandu urobím na nejakej akcií zvukárovi, tak ma moc nepochváli. Nástroj mám síce v plnej záruke, ale takéto výpadky má možno jedenkrát z desiatich použití a bojím sa toho, že nástroj bude tri týždne v servise a odpíšu mi naspäť, že sa u nich závada neprejavila.
Neriešili ste prosím niečo podobné? Ďakujem.
-
RostaForet
Zdravím, toto se mi neprojevilo, nicméně standartní to není. Je to můj 3.tí Kurzweill a spíše mě osobně překvapilo, že když jsem se "rozjel" při domácím cvičení, tak mi zůstaly "viset tóny". Občas se mi to stává.
To co popisuješ, se mi neprojevilo. Mám ještě k dispozici (není moje) Yamahu MO8 a pokud ji zapnu a ona "bootuje" a zapnu i zesilovač, tak tato operace nedojede, zasekne se. Tak musím nástroj vypnout, zapnout nejdříve zesilovač a po chvilce i Yamahu. Ale to prostě opravdu asi nějaký ten proudový náraz "prostě" ovlivní. S tím jsem se už smířil. Asi toliko k tomu, co píšeš.
Já jsem s nástroje, ARTIS SE spokojen, zatím bez nějakých obzvlášť potíží. Jediná potíž, co u mě je, tak zvukař.
To co popisuješ, se mi neprojevilo. Mám ještě k dispozici (není moje) Yamahu MO8 a pokud ji zapnu a ona "bootuje" a zapnu i zesilovač, tak tato operace nedojede, zasekne se. Tak musím nástroj vypnout, zapnout nejdříve zesilovač a po chvilce i Yamahu. Ale to prostě opravdu asi nějaký ten proudový náraz "prostě" ovlivní. S tím jsem se už smířil. Asi toliko k tomu, co píšeš.
Já jsem s nástroje, ARTIS SE spokojen, zatím bez nějakých obzvlášť potíží. Jediná potíž, co u mě je, tak zvukař.
Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s vhodným kufrem pro Kurzweil Artis SE? Na oficiálních stránkách (http://kurzweil.com/accessory/kb_series_gig_bags/) je uveden KB76, který je ale o trochu menší než nástroj. Několik obchodníků mi potvrdilo, že je menší a nelze pro Artis SE použít. Těžko říct, jestli jen porovnali čísla, nebo mají osobní zkušenost. Od kurzweilu jsem odpověď zatím nedostal.
Druhou variantou je KB88, který mi ale přijde až moc dlouhý.
Díky za odpověď.
nemáte někdo zkušenost s vhodným kufrem pro Kurzweil Artis SE? Na oficiálních stránkách (http://kurzweil.com/accessory/kb_series_gig_bags/) je uveden KB76, který je ale o trochu menší než nástroj. Několik obchodníků mi potvrdilo, že je menší a nelze pro Artis SE použít. Těžko říct, jestli jen porovnali čísla, nebo mají osobní zkušenost. Od kurzweilu jsem odpověď zatím nedostal.
Druhou variantou je KB88, který mi ale přijde až moc dlouhý.
Díky za odpověď.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak si nech udělat na míru, to je nejlepší.
P.
P.
To je taky možnost. Akorát mi ty kufry na zakázku přijdou většinou strašně velké a těžké. Potřeboval bych spíše něco podobného, jako jsou ty KB88 (http://kurzweil.com/accessory/kb_series ... gs/images/).
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně - klasická "polstrtaška" - tím uděláním na míru jsem nemyslel jen pevné kufry... 
P.
P.
Většinou jsem našel jen zakázkovou výrobů hardcasu. Nemáte někdo odkaz na firmu, která by dělala i "polstrtašky"?
-
RostaForet
http://kytary.cz/bespeco-kb-76/HN103402/
jsem si koupil podle rozměrových čísel rovnou s nástrojem a sedne tam na míru, do kapes 3 pedal, volume pedal, zdroj, šńůry, k nástroji ještě noty, vše vleze.
jsem si koupil podle rozměrových čísel rovnou s nástrojem a sedne tam na míru, do kapes 3 pedal, volume pedal, zdroj, šńůry, k nástroji ještě noty, vše vleze.