Proč se ptám. Už celkem dlouho řeším sama se sebou rozestavění soupravy, přičemž klasické postavení kdy jsou tomy nad kopákem mi moc nevyhovuje, protože tomy jsou pro mě vysoko a nebo musí bý moc nakloněné proti mě. Totéž s kopákem... mám celkem krátké nohy a abych dobře dosáhla na šlapku, tak nemůžu sedět moc daleko. Čili nastává problém jak vměstnat 14" bubínek tak, abych ho neměla příliš blízko u těla a zároveň abych pohodlně dosáhla na přechody (tomy) a přitom neměla moc daleko hi-hat.
Vím, že s tímhle mi asi nikdo nepomůže, protože na dálku to řešit nejde. Co by mi ale moc pomohlo, kdybyste mi sem mohli hodit fotku bicích i s bubínkem a k tomu tak nějak rozměry svých rukou a nohou. Možná mi to napoví, co s tím vším udělat. Klidně přivítám i konkrétní radu co kdo řešil u svých dětí, protože posměšky co jsem si vyslechla ( kokrétně: máš to postavený tak, že se ti každej bubeník vysměje) mě docela zabolely.
(P.S. měřím 156, nohy od rozkroku 70cm, ruka od ramene po zápěstí 49cm, od ramene do pasu 46cm, od ramene po židličku 61c, a výška židličky abych měla kolena do pravého úhlu je 35cm.)