Studiologic Numa compact rozlaďování

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
pepek
Bandzone: www.bandzone.cz/ametist

Studiologic Numa compact rozlaďování

Příspěvek od pepek »

Zdarec,mám stage piano Studiologic Numa Compact,ted se mi čím dál častějí stává to,že se mi rozlazuje piáno ve smyslu kolísání ladění..napadá mě snad jedině zdroj,je to možný?díky
MilanT

Re: Studiologic Numa compact rozlazování

Příspěvek od MilanT »

Cože ti to dělá? :shock:
Na slovo "rozlazování" mi Google nabídl slovo "rozkazování". Asi to mám rozbitý.
pepek

Příspěvek od pepek »

prostě kolísá ladění celýho nástroje..Když hraju s kapelou,tak jsem najednou pod tónem,něco ve stylu honky-tonk piána:-)a není to záměr:-)
jastud

Příspěvek od jastud »

Nástroj se nerozlazuje, ale rozdlaďuje.

Jinak bych hledal někde kolem ovladače ohýbání tónu.
Ve zdroji to nebude, pokud by frekvence tónu měla být nějak odvozená od zdroje, tak by to bylo úplně pro kočku.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
pepek

Re: Studiologic Numa compact rozlaďování

Příspěvek od pepek »

právě,že zatím to opravdu ukazuje na nekvalitní zdroj,neb pokud připojím lepší zdroj-např.Hama atd..není problém..prostě a jednoduše výrobce dodal nějaký čínský nestabilní sh*t,který neumí vyrovnávat napětí
RostaForet

Příspěvek od RostaForet »

nahrej do nástroje OS version 1.03 ze stránek výrobce a přestane to. Alespoň mě se to téže stávalo, firma na to přišla a v tom důsledku udělala tuto OS version 1.03 - http://www.studiologic-music.com/numa-c ... loads.html . Pokud to nepřestane, tak servis. Jo a co se týče zdroje - tak já - pokud mám novější nástroj, ty jejich spínaný zdroje házím do koše na zkušebně (rezerva na něco jiného) a používám klasický s trafem.
pepek

Příspěvek od pepek »

díky moc za info,jsem rád,že s tím má někdo zkušenosti,koupil jsem novej zdroj,takže by to snad mělo být ok i tak
RostaForet

Příspěvek od RostaForet »

"I tak" jen výměnou zdroje nee, nahrej OS ver. 1.03 "A BASTA FIDLI", ušetříš si v budoucnu nervy.
pepek

Příspěvek od pepek »

díky moc za rady,už se mi podařilo nainstalovat nejnovější verzi firmware,je třeba nainstalovat ovladače manuálně přes správce zařízení,aby usb fungovalo správně,pak už je to lehký.Současně s novým zdrojem by nástroj měl pracovat bez potíží :)
pepek

Příspěvek od pepek »

ha,takže chyba lávky,furt to blbne,vypadá to spíš na kolečko pitchband,jelikož jsem ho live používal,ale potom se celej nástroj podladil-pomůže až vypnutí a zapnutí nástroje,až budem mít delší pauzu ve hraní,pošlu celej nástroj na reklamaci,protože už mi nic jinýho nezbejvá
pepek

Příspěvek od pepek »

Tak aktualizace stavu, stage piano je již po druhé na reklamaci..Opět ten samý problém..Poprvé v servisu údajně vyměnili pitch band,uvedli nástroj do továrního nastavení,to však nepomohlo...Komunikoval jsem i s výrobcem,který doporučoval nainstalovat aktuální firmware z jejich stránek,to taky nepomohlo:-))Závada je velmi zákeřná,projevuje se většinou po nějaké době, když si už člověk říká,že je to konečně ok..
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“