Squier Jim Root Telecaster

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
pavkaluk

Squier Jim Root Telecaster

Příspěvek od pavkaluk »

Zvažuji koupi nové kytary a napadlo mě tohle, co si o tom myslíte ?
Podle mě je to kytara nádherná a taky bude skvěle hrát
http://kytary.cz/fender-squier-squier-j ... /HN122552/
jirkatol

Re: Squier Jim Root Telecaster

Příspěvek od jirkatol »

To vypadá,že každý cca týden máš nápad koupit kytaru, a ač se tady lidi snaží Ti pomoc při výběru ,tak marně...
Otevřel jsi toto:

Kytara do 14 tisíc na Punk rock a Britpop (Green Day, Oasis)

A ani si se nevyjádřil,po tolika odkazech a nápadech jak Ti pomoci..a je tu nové téma!
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Vyjádřil se (zde). Za mě však tuto "džym kořen" kytaru ne-e. 8)
lathur

Příspěvek od lathur »

Taky mi příjde do punku moc "učesaná". Jak do domečku pro bárbínu. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Za ty prachy by teda mohla mit alespon EMG Hz, nebo lepe 81 a 85. Ale asi jsem moc rozmlsan bazarem :) Ja za 11 koupil sveho Warlocka, coz je neck-through s ebenovym hmantikem a aktivama. Tohle je jen designovy kousek se snimaci buhvijake kvality a znacky a trochou pobarveneho hardwaru.
:arrow: Za 12 se da jiste koupit mnohem lepsi kytara ve vsech ohledech, pokud tedy ozelis vzhled (ze nebude vypadat takto).
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
maslo
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/masloalkaline

Příspěvek od maslo »

aloha panové..chci se zeptat když je to signaturka i když levnější verze dá se ta kytara naladit v pohodě do drop B jak to má naladěné nebo je to jen na standard E ?
Kytary : Ceen les paul , Ltd Phoenix 200 , Fender Telecaster mexico
Snímače : Emg , Seymour Duncan
Aparát : Peavey Valveking 212
Efekty : Digitech Grunge , Dunlop Wah baby cry
Ladička : Korg
Trsátka : Dunlop Tortex Jazz III , 1,0 a 1,35
nitram

Příspěvek od nitram »

tak podladit se da asi (skoro) cokoliv (skoro) kamkoliv, jen je pro zachovani napjatosti (tvrdosti) strun pri nizsim ladeni (tj. aby to nedrncelo kdyz jsou moooc mekky) potreba o neco zvetsit tloustku, strucne matematicky viz napr. zde: http://eamos.pf.jcu.cz/amos/kat_fyz/ext ... ekce08.htm

a lidsky bez pocitani - cim kratsi je struna (tj. mensi menzura) pri stejne tloustce, nebo cim je struna pri stejne delce tenci - tim mensi bude (pro konkretni frekvenci tonu) sila v ni, resp. lidove receno "tvrdost" :-)

BTW pokud by nekdo chtel pocitat - tak pri pocitani navic bude problem v tom ze struny s opletem maji trosku neidealni vlastnosti = napjatost je JEN v jadru ktere je tenci ! naopak oplet zase nezaplnuje cely "zmeritelny" vnejsi prumer struny takze struna se bude chovat jako struna o prumeru jadra ale vyssi (o oplet vyssi) hustote a uvedeny zobecneny vzorec tak bude udavat o nejakych cca 20-50% vyssi silu nez tam ve skutecnosti je, dle konstrukce konkretni opletene struny - ja osobne bych dal prednost strizlivemu odhadu z obecnym zavislosti a nasledne subektivnimu zhodnoceni pri vyberu strun ;-)

E: to je tak, kdyz se premysli nad zakoncenim vety jeste v jeji pulce a pak si to po sobe clovek ani neprecte.. :oops:
Demilich

Příspěvek od Demilich »

maslo píše:aloha panové..chci se zeptat když je to signaturka i když levnější verze dá se ta kytara naladit v pohodě do drop B jak to má naladěné nebo je to jen na standard E ?
Naladit tam určitě půjde, ale jak to bude ve výsledku znít, to ti tady asi nikdo neřekne. To záleží na těch snímačích... Zkus najít na YT ukázku.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“