bezdrátový reproduktor

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
Fingolfin
Nový uživatel

bezdrátový reproduktor

Příspěvek od Fingolfin »

Zdravím, hledám bezdrátový přenosný reproduktor na mikrofon pro zpěv na ulici nebo prostě venku. Vůbec se v tom nevyznám, budu vděčnej za každou radu nebo tip. Ocenil bych co nejlevnější cenu. Díky za rady.
Helman

Reproduktor

Příspěvek od Helman »

Zdravím, pomohl by mi někdo s výběrem bezdrátového reproduktoru pro syna k narozeninám? Moc se v tom neorientuji. Cena přibližně kolem 1000 kč. Už mám něco vyhlídnutého, ale zajímá mě co Vy by jste mi doporučili.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: bezdrátový reproduktor

Příspěvek od Hendrek »

Jaké bude využití? Jen poslech hudby z mobilu nebo více sofistikovanější použití?
kunec

Příspěvek od kunec »

Na poslech hudby z mobilu mám LAMAX sentinel. Za málo peněz hodně muziky

Sent from my iPhone using Tapatalk
Helman

Příspěvek od Helman »

Asi jenom na poslech z mobilu, když bude někde s kamarádama. Na ten sentinel jsem narazil na alze. Chválilo si ho víc lidí, takže asi fakt bude hrát dobře.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Já jsem na živo slyšel tohoto číňana: https://www.aliexpress.com/item/JKR-KR- ... 75211.html
Hrálo to v pohodě.
Helman

Příspěvek od Helman »

Já to potřebuju stihnout koupit do těch narozenin a nevím, jak dlouho to bude trvat než to příjde. A není to zas takový cenový rozdíl. Na aliexpressu bych elektroniku moc nekupoval. To si radši připlatím a budu mít záruku.
Helman

Příspěvek od Helman »

Tak děkuju za pomoc, ale už mě celkem tlačil čas, tak jsem koupil ten sentinel. Doufám, že syn bude spokojenej. :)
Vacki
Nový uživatel

Příspěvek od Vacki »

Nevíte, zda je nějaká levnější alternativa tohoto repro? Kdyby něco za poloviční cenu, vůbec bych se nezlobil.

Z vlastností a funkcionalit ideal ta powerbanka (to je ale asi mokrej sen), kapacita/výdrž, odolnost. Chci to na venkovní poslech z mobilu. Předem díky za tipy.
starypard

Příspěvek od starypard »

Vacki píše: 15.09.2019 16:43 Nevíte, zda je nějaká levnější alternativa tohoto repro? Kdyby něco za poloviční cenu, vůbec bych se nezlobil.

Z vlastností a funkcionalit ideal ta powerbanka (to je ale asi mokrej sen), kapacita/výdrž, odolnost. Chci to na venkovní poslech z mobilu. Předem díky za tipy.
Tyhle věci se řeší přes Aliexpres. Proč se proboha ptáš tady? V českých obchodech ani nenajdeš většinu na světě (pardon, většinou stejně v Číně) vyráběných a prodávaných věcí, ani se o nich nedozvíš .... A hlavně, zde je všechno předražené o stovky procent!!!
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“