Kurzweil PC3-LE6

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
miguel.hora
Bandzone: DanGar Six

Kurzweil PC3-LE6

Příspěvek od miguel.hora »

Ahoj všem, nevíte někdo, jak na Kurzweil PC3-LE6 můžu hrát zároveň setup se songem. V songu mám nahrané piano s flétnou a v setup chci zároveň manuálně hrát smyčce. Má jít vlastně o takový pianový sample. Díky za odpovědí :-) :) :)
Predator

Re: Kurzweil PC3-LE6

Příspěvek od Predator »

Ahoj. Je to jednoduché. Postup je nasledovný - v Song móde si loadneš song, potom prepneš na Setup mód a loadneš si svoj setup. Song však stále ostáva pripravený v pamäti a môžeš ho hocikedy odštartovať i stopnúť, i keď si v Setup móde. Pozor ale na to, na akých MIDI kanáloch máš party v songu a v setupe, nesmú sa prekrývať. Ak máš napríklad party v Setupe na kanáloch 1, 2 a 3, v songu by mali byť na iných, od 4 vyššie. A na kanáloch vyhradených na Setup by sa v songu nemali ani nachádzať iné eventy - volume, pan, program change atď.
Momentálne bez kapely, stále hľadám

Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ... :)
miguel.hora

Re: Kurzweil PC3-LE6

aha, tak v kanálech je problém. Díky moc za info :-)
miguel.hora

Efekty do Kurzweil PC3LE6

Ahoj vši :-) Daj se někde postahovat efekty do Kurzweil PCLE6, který tam nejsou? Mám na mysli třeba bouřku, vodopád, vítr atd. Na stránkách Kurzweilu jsem to nenašel. Díky za rady :-) Mějte se
Naposledy upravil(a) PtJaa dne 8.12.2015 9:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Příspěvek jsem přesunul k existujícímu tématu. Takto je to přehlednější a podle pravidel fóra.
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“