Kurzweil PC3-LE6
Pravidla fóra
-
miguel.hora
- Bandzone: DanGar Six
Kurzweil PC3-LE6
Ahoj všem, nevíte někdo, jak na Kurzweil PC3-LE6 můžu hrát zároveň setup se songem. V songu mám nahrané piano s flétnou a v setup chci zároveň manuálně hrát smyčce. Má jít vlastně o takový pianový sample. Díky za odpovědí

Re: Kurzweil PC3-LE6
Ahoj. Je to jednoduché. Postup je nasledovný - v Song móde si loadneš song, potom prepneš na Setup mód a loadneš si svoj setup. Song však stále ostáva pripravený v pamäti a môžeš ho hocikedy odštartovať i stopnúť, i keď si v Setup móde. Pozor ale na to, na akých MIDI kanáloch máš party v songu a v setupe, nesmú sa prekrývať. Ak máš napríklad party v Setupe na kanáloch 1, 2 a 3, v songu by mali byť na iných, od 4 vyššie. A na kanáloch vyhradených na Setup by sa v songu nemali ani nachádzať iné eventy - volume, pan, program change atď.
Momentálne bez kapely, stále hľadám
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
-
miguel.hora
Re: Kurzweil PC3-LE6
aha, tak v kanálech je problém. Díky moc za info 
-
miguel.hora
Efekty do Kurzweil PC3LE6
Ahoj vši
Daj se někde postahovat efekty do Kurzweil PCLE6, který tam nejsou? Mám na mysli třeba bouřku, vodopád, vítr atd. Na stránkách Kurzweilu jsem to nenašel. Díky za rady
Mějte se
Naposledy upravil(a) PtJaa dne 8.12.2015 9:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Příspěvek jsem přesunul k existujícímu tématu. Takto je to přehlednější a podle pravidel fóra.
Důvod: Příspěvek jsem přesunul k existujícímu tématu. Takto je to přehlednější a podle pravidel fóra.