Čistý zvuk na Voxech řady XL

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Laco

Čistý zvuk na Voxech řady XL

Příspěvek od Laco »

Hodně se mi líbí nové Voxy Valvetronix. Rozhoduju se, jestli půjdu do stříbrné řady nebo do XL. Líbí se mi nabídka zkreslení na XL, občas ale hraju i na čistý zvuk. Je na "ixelku" aspoň jeden čistý kanál? Vím, že je určenej spíš na tvrďárny.

U té stříbrné řady jsou čisté zvuky parádní, ale zase mi tolik nesedí to zkreslení. Hmmm.
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

Do 14 by my měl přijít ten voxík XL (50W 2*12 repro), tak ti pak napíšu. Ale zkus kouknout do manuálu ( http://www.voxamps.co.uk/valvetronixxl/ad50vt2-xl.asp# - dá se tam stahnout) a přečti si ho, jsou tam i čistý zvuky :wink: .
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

bude tam ten "sklenene" cisty clean.... koukni jim na web, maj tam uz urcite i manual...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

JJ, čistej tam je :) podle výrobce a to jak to opěvujou musí bejt lepší než fenderáckej :) ... tohle je prosím ftip, myslím, že to je kombo hlavně posazený na zkreslenej zvuk a tím je i dána výbava repro, takže bych nečekal nějakej extra zázrak, ale podle mě bude na nějaký rockovo metalový balady ok, k tomu třeba chorus a delay :) bomba věcička
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Isachs píše:JJ, čistej tam je :) podle výrobce a to jak to opěvujou musí bejt lepší než fenderáckej :) ... tohle je prosím ftip, myslím, že to je kombo hlavně posazený na zkreslenej zvuk a tím je i dána výbava repro, takže bych nečekal nějakej extra zázrak, ale podle mě bude na nějaký rockovo metalový balady ok, k tomu třeba chorus a delay :) bomba věcička
Nedělal bych takový dedukce z vody :idea:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“