Tyros 4 - Sampování vlastních zvuků

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
cesna

Tyros 4 - Sampování vlastních zvuků

Příspěvek od cesna »

Dobrý den z Prahy
všem hudbě zdar. Přeji všem dobrý večer Touto cestou bich se rád zeptal zda nemá někdo zkůšenost ohledně pořizování vlastních zvuků do Tyros4 a následné vyzkoušení pomocí kláves. Je nutné ještě dodat že jsem téměř nevidomý čili jistá bariéra mezi mnou a nástrojem je. Strašně rád bich si pořídil zvuk mého hlasu nebo ko ho koli jiného a mít to pěkné a udělat smyčku takovou abi to příliš nenarušovalo tón Je tento nástroj velmi intujitivní za což chválím Yamahu tlačítka jsou velká zřetelná na omak žádný nesmysl typu dotykový displej a nesmysné rozvržení ovládacích prvků jako tomu je u jiných značek např: Roland Korg aj. Tím klávesy konkurečních výrobců nehanim. Jen z vlastního pohledu řeším komunikaci mezi mnou a nástrojem. Tak pokud bi někdo byl ochotný tak budu rád za jakou koli radu která přinese ovoce. Pokud budete chtít to psát na muj E-mail taky není problém zde E-mail: petahaluska@seznam.cz Prosím všechny ti kteří budou mít čas a chuť mi pomoci tak spíše na E-mail děkuji předem za pochopení. Jinak musím říci že řada Tyros dělá obrovské pokroky. Jsem majitelem dvou TOP keyboardu od Yamahy Yamaha PSR s970 je to skvělý nástroj s mnoha funkcema je definován jako malý Tyros 5 vážím si to ho že jej mám a v některých oblastech zní lépe než-li Tyros4 ale to je jen v okamžiku stylů samozřejmostí je že Tyros 4 válcuje vezvucích. Děkuji mnohokrát všem co napíší.

S pozdravem Petr Hudba je vesmír hudba je droga hrajte v všichni.
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“