Sluchadla na monitoring a bezne pocuvanie do 125 eur

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
NuSpirit

Sluchadla na monitoring a bezne pocuvanie do 125 eur

Příspěvek od NuSpirit »

Zdravim vsetkych :)
Potreboval by som poradit s vyberom sluchadiel (sice si cisla dokazem precitat aj sam, ale parkrat som sa uz popalil) k monitoringu mojho "uzasneho" hlasu pri nahravani videi (nic profesionalne ci svetoborne) a zaroven sluchadla, ktore by boli vhodne na pocuvanie hudby/k hraniu hier s vybornou kvalitou zvuku. A aby to nebolo take lahke, najlepsie do 100 eur, v pripade vynimocneho kusku do 125 eur (ak by som nahodoul mal ist aj vyssie, tak by to museli byt priamo dokonale sluchadla :D ).

Poziadavky/podmienky/pouzitie/atd:
- monitoring nahravania cez port na mikrofone, pocuvanie hudby/hranie hier cez port v PC (vstavana zvukovka), takze podmienka 3.5 mm jack
- Headphone Output Power: 130 mW (at 1 kHz, 10% T.H.D., 32 ohm load) na mikrofone (znova, nie som expert, netusim na/o kolko to mozem prekrocit output power, impedanciu a podobne pri vybere, preto sa pytam)
- bolo by fajn, ak by mal 2 kable (dlhsi a kratsi) v baleni
- kozenka by vyhovovala viac, ale nebranim sa ani textilnym potahom
- kedze nosim okuliare, bolo by fajn, ak by boli sluchadla pohodlne aj pri pouziti s nimi
- ostatne parametre su pre mna viac menej nepodstatne, resp. im neprikladam velku vahu

Planujem tak nahradit moje Razer Kraken 7.1 (neodsuzujte ma :lol: ), ktore su sice fajn, ale kedze su to USB sluchadla, neumoznuju mi monitorovat priamo audiovystup z mikrofonu, a kedze aj ten je USB, tak tam vznika oneskorenie.

Zatial som pozeral a nasiel 2 sluchadla, co ma zaujali:
http://www.muziker.sk/studio-podium/nah ... -ATH-M40-X
http://www.muziker.sk/studio-podium/nah ... ser-HD-439

Preto by som vas tu rad poprosil o pomoc/radu :) Ak by ma nieco napadlo neskor alebo by bolo potrebne doplnit, dopisem to do mojho prispevku. Dakujem
Ivan.ps
Kontaktovat uživatele:

Re: Sluchadla na monitoring a bezne pocuvanie do 125 eur

Příspěvek od Ivan.ps »

Ja mám už asi tri roky AKG K 240 MK II a som s nimi absolútne spokojný, či už po zvukovej stránke, alebo po stránke pohodlnosti pri dlhšom používaní.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“