Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li někdo nevíte, kde sehnat tento nebo podobný stojan na mikrofon. Popřípadě i s tipem na nějaký mikrofon, který by se hodil. Díky moc
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/48+H ... CtfuEm.jpg
Mikrofonní stojan pro bubeníka
Pravidla fóra
Re: Mikrofonní stojan pro bubeníka
Zdá se, že je to normální stojan na mikrofon, na který je ještě našroubovaný mikrofonní husí krk.
Nerozumím otázce na mikrofon "který by se hodil". Rozepiš se trochu...
Nerozumím otázce na mikrofon "který by se hodil". Rozepiš se trochu...
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Teď jsem zvučil jednu akci. Bubeník měl hlavový mikrofon a pohoda. Nikde nic nezavazí....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naposledy upravil(a) kunec dne 24.11.2015 13:38, celkem upraveno 1 x.
Co to byl za mikrofon?
Zatím všechny, které jsem "potkal" byly pro bubeníka nepoužitelné kvůli přílišným přeslechům. Taky jsem se při hraní kdysi pokoušel zpívat na hlavový mikrofon, ale mám rád komunikaci s kapelou (rozuměj: blbče co to hraješ?), a s hlavovým to nejde... Takže tam mám handku Audix.
Zatím všechny, které jsem "potkal" byly pro bubeníka nepoužitelné kvůli přílišným přeslechům. Taky jsem se při hraní kdysi pokoušel zpívat na hlavový mikrofon, ale mám rád komunikaci s kapelou (rozuměj: blbče co to hraješ?), a s hlavovým to nejde... Takže tam mám handku Audix.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
a spousta No name...
a spousta No name...