Squier Standard + Seymour Duncan

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
davm
Nový uživatel

Squier Standard + Seymour Duncan

Příspěvek od davm »

Ahoj, rad bych pozadal o radu.

Hraju na Squier Strat Standard - se snimacema 2x Single a 1 HB. Premejslel jsem, ze bych ten puvodni HB vymenil za jiny snimac - nejspis Seymour Duncan SH-4.

Zajimalo by me toto - ma cenu do toho ty 2 tisice davat, poznam nejakou zmenu ve zvuku, pokud mozno k lepsimu?:) Na ten HB hraju skoro porad.

Nejsem kdovijak zkusenej kytarista, zatim bez kapely. Hraju nejcastejs veci jako Offspring, Blink-182, Nirvanu, ale i Oasis. Kombo- pokud je to dulezity - tranzistorovy Fender Deluxe 90.

Diky za pripadny nazory!
kmensik
Rádce

Re: Squier Standard + Seymour Duncan

Příspěvek od kmensik »

Rozdíl poznáš. SH-4 je silnější a alnico, takže má jiný zvuk než tvůj keramický stock. Jestli lepší, to už ví jenom tvoje uši. Jestli to stojí za 2? Raději za litr z bazaru, když tě to táhne tímto směrem.
Co jsem měl Sq Std, byly na nich slušné tovární snímače, tj. není to nezbytné měnit. Spíš bych se zamyslel nad zbytkem aparatury, jestli nepotřebuje upgrade. Raději kvalitní repro. Přes co hraješ?
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Re: Squier Standard + Seymour Duncan

Příspěvek od martina72 »

Nejlépe to zkusit (za to nic nedáš :) ). O výsledku poreferuj, také mám nově standarda a samozřejmě s jídlem roste chuť (ale on je zas tak krásně zažloutlej a starej, že novej snímač by vypadal hrozně). Zajímavá je tvoje hláška, že hraješ skoro pořád na kobylkový humbucker. Já vždycky myslel, že kouzlo strata je hlavně v mezipolohách - 2. a 4. pozice switche.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“