Zdravím, nějakou dobu koukám po studiovém mikrofonu.
Můj předešlý mikrofon byl Lewitt LCT 240, ten nebyl špatný, ale byl jsem zvyklí na kvalitnější zvuk.(Neumann TLM 102)
Teď hledám něco tomu rovnému.
Známý mi doporučoval Audiotechnica AT 4040, další mi zas doporučoval Rode Nt2000, a když jsem psal do hudebnin (kytary.cz a pod.) Tak mi všichni cpali Lewitt LCT 450.
Co by jste mi doporučili vy ?
Chci to převážně na najrávání rapu a zpěvu.
Mám zvukovou kartu Steinberg UR242
Děkuji
Studiový mikrofon do 12 000
Pravidla fóra
-
arnybeatstv
- Nový uživatel
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Studiový mikrofon do 12 000
No o kvalitě takto podané se dá vždycky s úspěchem pochybovat; tím chci jen naznačit, že TLM nemá kvalitnější zvuk - takhle obecně 
Dosti teorie - prozkoumej třeba midi.cz portál, kolega "kakaxa" nabízel páskáč Rode za 15kKč, nový stojí o desítku víc. Nemusely by být špatné ani Oktava mikrofony, případně Blue. Beyerdynamic by mohl něco nabídnout, já hodně používal i CU-29 Copperhead od Telefunken, mrkni na nabídku (ale myslím, že tady budou všechny typy přes 20kKč). To jako nástřel na okraj
P.
Dosti teorie - prozkoumej třeba midi.cz portál, kolega "kakaxa" nabízel páskáč Rode za 15kKč, nový stojí o desítku víc. Nemusely by být špatné ani Oktava mikrofony, případně Blue. Beyerdynamic by mohl něco nabídnout, já hodně používal i CU-29 Copperhead od Telefunken, mrkni na nabídku (ale myslím, že tady budou všechny typy přes 20kKč). To jako nástřel na okraj
P.
t.bone SC 400 - upgrade
Hezký den všem ! Mohli by jste mi prosím poradit se smysluplným upgradem mikrofonu na zpěv do home studia.Nyní mám už pár let t.bone SC 400 (https://www.thomannmusic.com/the_tbone_ ... nmikro.htm).
Rád bych si pořídil mikrofon , který dá zpěvu (rock, pop) "větší tělo". Cenová kategorie +/- 10 tis.
Rád bych si pořídil mikrofon , který dá zpěvu (rock, pop) "větší tělo". Cenová kategorie +/- 10 tis.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Studiový mikrofon do 12 000
Co TLM 102?
Osobne ale radim vyrazit nekam, kde maji velkou nabidku a vsechno si vyzkouset, co ti sedne nejvice.
Osobne ale radim vyrazit nekam, kde maji velkou nabidku a vsechno si vyzkouset, co ti sedne nejvice.
Hodně budem někde...