Dobrý večer.
Potřebovala bych pomoci, jelikož jsem v tomhle těžce nezkušená. Již dávno jsem si koupila USB mikrofon Superlux.
A v úterý jsem si konečně nešetřila a koupila i zvukovou kartu Focusrite Scarlett solo. Kytara v ní hraje nádherně, rozhodně doporučuji. Jenže teď nevím, jak to mám udělat, nebo spíš jestli to jde udělat, abych mohla live nahrávat z obou kanálů, z jednoho USB (zvukovky) a i druhého USB (mikraku) zároveň. Jestli je na to program, nebo jestli to prostě vůbec jde, živě nahrávat ze dvou USBéček.
Budu ráda za jakoukoliv radu.
děkuji předem
Live nahrávání ze dvou USB
Pravidla fóra
-
verunenka68
- Nový uživatel
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Live nahrávání ze dvou USB
Z principu to nejde Verunko
ale abys nezoufala, že jsi investovala zbytečně, tak vyzkoušej nadstavbu ASIO4ALL (www.asio4all.com), která ti sdruží obě zařízení pod jeden ovladač a pak to bude fungovat.
Nicméně moc košer to není, ideální by bylo pořídit klasický mikrofon a připojovat ho do zvukovky (a USB buď dát do šuplíku nebo ho nabídnout k prodeji).
P.
Nicméně moc košer to není, ideální by bylo pořídit klasický mikrofon a připojovat ho do zvukovky (a USB buď dát do šuplíku nebo ho nabídnout k prodeji).
P.
-
verunenka68
- Nový uživatel
Děkuji za odpověď, myslela jsem si to..pavlii píše:Z principu to nejde Verunkoale abys nezoufala, že jsi investovala zbytečně, tak vyzkoušej nadstavbu ASIO4ALL (http://www.asio4all.com), která ti sdruží obě zařízení pod jeden ovladač a pak to bude fungovat.
P.
Takže tedy asi zainvestuju do toho mikrofonu.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, bude to nejčistší.
P.
P.