Dean Razorback DB názor?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Horry
Kontaktovat uživatele:

Dean Razorback DB názor?

Příspěvek od Horry »

Ahoj všem, rád bych se zeptal na váš názor na tuhle.kytaru. Máte někdo s ní zkušenosti?
http://www.zvuk-svetla.cz/e-shop/hudebn ... ssic-black
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Horry
Kontaktovat uživatele:

Re: Dean Razorback DB názor?

Příspěvek od Horry »

Koukám, že mi zde nikdo neporadí. Sháním kytaru Dean, nejlépe model Razorback nebo ML.
Problém je v tom, že si nejsem jistý šroubovaným krkem a tremolem u těchto levnějších modelů. Někdo tvrdí, že je lepší šroubovaný, někdo zase lepený. Snímače bych asi měnil. Samozřejmě by bylo.lepší pro mě mít kytaru s pevnou kobylkou, ale když bude Floyd Rose, nedá se nic dělat. Máte někdo s těmito modely zkušenosti? Díky předem :)
Stanley Glazoff

Příspěvek od Stanley Glazoff »

No na lipu mi to prijde i trochu drahy,ne ze by se z lipy delaly jen levne kytary,ale v techle radach kytary nad 10 litru uz casto mivaji mahagon a lepeny krk,pro srovnani třeba ta epina se sroubovanym krkem,z les paula tam je jen tvar...Co si pamatuju,kdyz se to zacalo dovazet,tak z tech razoru takhle byl udelany jen nejaky nejlevnejsi model babe nebo tak neco,a stal 5000...Nerikam ze to nemůže hrat,jen ten zvuk bude jiny nez u tech plnotučných kytar :D Jinak sam také hraju na lipu a srouby,a jsem spokojeny :) ...Levnyho floyda bych se bal také,ale kdo vi,jednoho jsem mel a dal se v pohode používat,bohuzel nevim tu znacku,daval mi to Ondrej Liska na nejaky hohner z horovic.Jestli netrvas primo na tomhle tvaru,osobne bych spis shanel cort,jak delali takovy rádoby randy rhodes,stalo to stejne,uz v tom byly EMG,lepeny(nebo pruchozi,pod lakem to neslo poznat) krk,a celkove za ty prachy mi to prislo bombardacky :)
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Mám pocit,že je v mahagonu na bazaru,pokud se nepletu.
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

No, tak jako zase nemám mraky peněz na rozdávání. Kdyby tak bylo, tak tu neotravuju a jdu dodražší verze. Na bazaru jsou nějaký Razorbacky s lipovým tělem v ceně kolem 9tis. a pak ty mahagony,ty už jsou na mě dražší. Plánoval jsem investovat max. 12 tis.. Nicméně, koukám, zkušenosti asi s těmito modely moc lidí nemá. Zase na různých recenzích jsem se dočetl, že pro pokročilého je toideální kytara. Upřímně, jsem z toho dost na vážkách. To je tak, když neví člověk co by :D ...
Jinak, Corta opravdu nechci, právě jsem chtěl Deana. Buď Razorback nebo ML. Hold budu asi ještě hledat. Ale díky za odpovědi.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Nevim proc to musi byt zrovna Dean a ke vsemu novy. Na tvem miste projizdim bazary, pak muzes natrefit na velmi zajimave veci jako napriklad je tohle. http://hudebnibazar.cz/i-b-a-n-e-z-rg55 ... /ID964713/
kunec

Příspěvek od kunec »

myslím, že zrovna v tomto případě jde hlavně o tvar
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“