Ahoj všem, rád bych se zeptal na váš názor na tuhle.kytaru. Máte někdo s ní zkušenosti?
http://www.zvuk-svetla.cz/e-shop/hudebn ... ssic-black
Dean Razorback DB názor?
Pravidla fóra
Dean Razorback DB názor?
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Re: Dean Razorback DB názor?
Koukám, že mi zde nikdo neporadí. Sháním kytaru Dean, nejlépe model Razorback nebo ML.
Problém je v tom, že si nejsem jistý šroubovaným krkem a tremolem u těchto levnějších modelů. Někdo tvrdí, že je lepší šroubovaný, někdo zase lepený. Snímače bych asi měnil. Samozřejmě by bylo.lepší pro mě mít kytaru s pevnou kobylkou, ale když bude Floyd Rose, nedá se nic dělat. Máte někdo s těmito modely zkušenosti? Díky předem
Problém je v tom, že si nejsem jistý šroubovaným krkem a tremolem u těchto levnějších modelů. Někdo tvrdí, že je lepší šroubovaný, někdo zase lepený. Snímače bych asi měnil. Samozřejmě by bylo.lepší pro mě mít kytaru s pevnou kobylkou, ale když bude Floyd Rose, nedá se nic dělat. Máte někdo s těmito modely zkušenosti? Díky předem
-
Stanley Glazoff
No na lipu mi to prijde i trochu drahy,ne ze by se z lipy delaly jen levne kytary,ale v techle radach kytary nad 10 litru uz casto mivaji mahagon a lepeny krk,pro srovnani třeba ta epina se sroubovanym krkem,z les paula tam je jen tvar...Co si pamatuju,kdyz se to zacalo dovazet,tak z tech razoru takhle byl udelany jen nejaky nejlevnejsi model babe nebo tak neco,a stal 5000...Nerikam ze to nemůže hrat,jen ten zvuk bude jiny nez u tech plnotučných kytar
Jinak sam také hraju na lipu a srouby,a jsem spokojeny
...Levnyho floyda bych se bal také,ale kdo vi,jednoho jsem mel a dal se v pohode používat,bohuzel nevim tu znacku,daval mi to Ondrej Liska na nejaky hohner z horovic.Jestli netrvas primo na tomhle tvaru,osobne bych spis shanel cort,jak delali takovy rádoby randy rhodes,stalo to stejne,uz v tom byly EMG,lepeny(nebo pruchozi,pod lakem to neslo poznat) krk,a celkove za ty prachy mi to prislo bombardacky 
Mám pocit,že je v mahagonu na bazaru,pokud se nepletu.
No, tak jako zase nemám mraky peněz na rozdávání. Kdyby tak bylo, tak tu neotravuju a jdu dodražší verze. Na bazaru jsou nějaký Razorbacky s lipovým tělem v ceně kolem 9tis. a pak ty mahagony,ty už jsou na mě dražší. Plánoval jsem investovat max. 12 tis.. Nicméně, koukám, zkušenosti asi s těmito modely moc lidí nemá. Zase na různých recenzích jsem se dočetl, že pro pokročilého je toideální kytara. Upřímně, jsem z toho dost na vážkách. To je tak, když neví člověk co by
...
Jinak, Corta opravdu nechci, právě jsem chtěl Deana. Buď Razorback nebo ML. Hold budu asi ještě hledat. Ale díky za odpovědi.
Jinak, Corta opravdu nechci, právě jsem chtěl Deana. Buď Razorback nebo ML. Hold budu asi ještě hledat. Ale díky za odpovědi.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Nevim proc to musi byt zrovna Dean a ke vsemu novy. Na tvem miste projizdim bazary, pak muzes natrefit na velmi zajimave veci jako napriklad je tohle. http://hudebnibazar.cz/i-b-a-n-e-z-rg55 ... /ID964713/
myslím, že zrovna v tomto případě jde hlavně o tvar