Kombo piští
Pravidla fóra
Kombo piští
Zdravím
mám doma menší 30W kombo laney LX35, a stačí abych ho trošku pustil víc, a už píští. Podle mě je to nějaké rušení nebo tak ale nevím. . . .a dokud nezní struna, tak nepřestane. Prosím pomoc nebo aspoň o vysvětlení.
díky předem
mám doma menší 30W kombo laney LX35, a stačí abych ho trošku pustil víc, a už píští. Podle mě je to nějaké rušení nebo tak ale nevím. . . .a dokud nezní struna, tak nepřestane. Prosím pomoc nebo aspoň o vysvětlení.
díky předem
Re: Kombo piští
Říká se tomu vazbení, lezbení...zkus na kytaře stáhnout tónovou clonu, popřípadě na kombu vejšky nebo gain. Nebo zkus přepnout na jinej snímač.ViCTiM píše:Zdravím
díky předem
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Dik, ale. . .
kdyz stahnu clonu nebo prepnu snimac, nemam zvuk jakej potrebuju bo tak. . . ale jinak to asi nepujde (neni pls nakej fiiigl na to). . . slysel sem ze vetsi komba to nedelaj
dikes
dikes
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No takhle mi to kurvi u stagga
stagg Heavy X 440
a snimace humbuckery 2* ale ne s normalnima kolikama, s takovejma . . zeshora to vypada jak srouby:D . . .
a snimace humbuckery 2* ale ne s normalnima kolikama, s takovejma . . zeshora to vypada jak srouby:D . . .
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste jinou kytaru, jestli to děla stále, tak je problém v kombu, pravděpodobně špatné zemění, jestli ne, tak je problém v té kraxně na kterou hraješ, a to pravděpodobně jen vypadlé zemění. Připájet na cokoliv kovového v kejtře a herewego
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
- Jens Ludwig
- Odborník
sice s tim nemam skusenosti ale levnější snimace se proti vazbeni prej zalejvaj voskem. mozna by stalo za to neco takoveho skusit
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Nebo ještě mě napadlo-zkus si od někoho pučit noise gate, jestli nezabere, je to kombo.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
zkus lepsi snuru, neveril bys jaky zazraky udela pitoma snura. muze to byt treba utrzenym kontakem nebo tak, humbuckery by nemely tak piskat, a kombo.. mame to ve zkusce na zpev, teda mysim 65ku .. ale nevim s kytarou to podle me nedela problemy.. nemas pri hrani treba v kapse telefon ..? nevim ,je to divny 
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Jop, šňura to může být taky, ale u toho staga bych spíš vsázel na elektroniku kytary
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
- MacaFCB
- Kontaktovat uživatele:
cus
ja to vyřešil tak že sem stahl volume na kytaře a přidal sem volume na kombu a uala je po problému!!!

Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!