Dobrý den,
je mi 18 let. Hrála jsem 8 let na ZUŠ na klávesy. Postupně jsem objevila, že mě baví hrát taky klasika, což na klávesách není zcela možné. Odešla jsem tedy ze ZUŠ, sehnala si pianino a hraju na něj doma sama. Jenomže nevím, jak se posunout dál ve svých dovednostech. A potřebovala bych vědět, jestli by mě do ZUŠ vzali, když už je mi 18. Nevíte někdo něco o jejich osnovách? Berou vůbec žáky nad 18? Vím, že už měli problém s tím, když jsem ve 14 začala hrát na kytaru. Díky za odpovědi.
ZUŠ nad 18 let? Je možné se přihlásit?
Pravidla fóra
Re: ZUŠ nad 18 let? Je možné se přihlásit?
Kdyby ne, tak určitě spousta učitelů dává soukromé lekce i doma, takže žádný problém.
To mě nenapadlo. Každopádně tam zajdu a poptám se. Bylo by super, kdyby někdo z nich dával soukromé hodiny.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Na některých ZUŠkách mají i výuku pro dospělé. Kontaktuj konkrétní ZUŠ nebo pohledej na jejích stránkách.
Nebo jak píše vasekh nade mnou, kontaktuj přímo konkrétního učitele. Věz, že pro některé učitele je to jak vítaný přivýdělek, tak psychický relax, učit někoho, kdo má zájem a není nucen do ZUŠ chodit jen protože to chtějí jeho rodiče.
Nebo jak píše vasekh nade mnou, kontaktuj přímo konkrétního učitele. Věz, že pro některé učitele je to jak vítaný přivýdělek, tak psychický relax, učit někoho, kdo má zájem a není nucen do ZUŠ chodit jen protože to chtějí jeho rodiče.