Redukce DIN 7/Jack 6,3
Redukce DIN 7/Jack 6,3
Zdravím, potřeboval bych poradit s malým/velkym problémem
pořídil jsem BOSS ES 8 přepínač pro efekty, bohužel pro naprogramování a přepínáni kanálu na zesilovači musí být klasicky Jack 6,3. Mám peavey 6505+ a footswitch s DIN 7...prozkoumal jsem snad celý internet a žádný takový kabel ani redukci jsem nenašel. Na 5DIN je toho plno, ale 7 kolíkovej nic. Někde jsem se dočetl, že by se mohl použít i ten 5 kolíkovej, ale to byla diskuze ohledně gramofonu a určitě to nechci jen tak riskovat. Nevíte někdo o nějaké alternativě popřípadě někdo šikovný, kdo by to dokazal spájet? Díky za rady
Re: Redukce DIN 7/Jack 6,3
Si ho budeš muset vyrobit. Můžeš použít tento nákres. Teď nevím, jestli můžeš použít stereo nebo jenom mono jack. Ten nákres je pro stereo, abys mohl přepínat mezi kanály a na čistým si přepnout na crunch. Pokud bys potřeboval mono, tak jednoduše nezapojíš ten žlutý a zůstane ti pouze přepínání mezi kanály. Určitě bych nepoužíval vícežílový kabel, ale potřebné propojení bych udělal už v tom 7-Dinu a k jacku vedl pouze dvou nebo třížílový kabel dle potřeby.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Já nepochopil co máš v úmyslu. To chceš pomocí toho BOSS ES-8 přepínat a být připojenej přes přípojku pro footswitch. Já teda nevím ale není to něco úplně jinýho. Pro efekty je na tom zesilovači efektová smyčka 6,3mm.
BOSS ES 8 slouží k tomu, aby jsi nemusel "tancovat" po krabičkách...vše mas propojeny s ES a tam si to naprogramujes dle libosti... takže vyradis klasickej footswitch a připojiš to tady...když si uděláš patch například zkreslení z hlavy + overdrive nebo clean z hlavy + reverb, tak to zkrátka potřebuju nějak propojit...koukni na nějaká videa jistak