FENDER Mustang III V2 nebo LINE 6 Spider IV 120

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Stratoss

FENDER Mustang III V2 nebo LINE 6 Spider IV 120

Příspěvek od Stratoss »

Ahoj lidicky,potrebuji poradit : resim,zda koupit Modelingove kombo: Fender https://kytary.cz/fender-mustang-iii-v2/HN135383/ nebo: Line 6 spider https://kytary.cz/line-6-spider-iv-120/HN107961/

na kytaru hraji 2 roky a vlastnim Strata ( do budoucna chci SG ) a kombo
Spider IV 15 ( mam pocit,ze mi tam dochazi moznosti nastaveni,vlastne ma jen 4 simulace )

jde mi o to,ktere kombo dokaze lepe napodobit originalni zvuk songu ( napr., chci hrat od BS-paranoida nebo neco od guns n roses a td.. ) napadne me song nastavim v AMP a jedu :P
proste širší možnost nastaveni zvuku a hlavne jednodussi

takze ten SPIDER : ma prednastavenych 500 songu + Počet simulací: 16 / 8 + Počet efektů: 20 a td..
jenze,co ten jeho Soft programek na upravu v PC ( POD,GearBox ) nejak se v tom nevyznám :-(

zato ten FENDER : (100 presetů odvozených z 12 simulací aparátů) efekty: 37 (7x zkreslení, 11x modulace, 9x delay, 10x reverb) Soft program na upravu v PC Fender FUSE ( prijde mi to jasne a prehledne )

Takze Vas tady prosim o radu,jakozto zkusene muzikanty dekuji.
Pavdi

Re: FENDER Mustang III V2 nebo LINE 6 Spider IV 120

Příspěvek od Pavdi »

Na fuse je dobrý, že tě napadne song, zadáš kapelu do vyhledávače a s trochou štěstí máš nastaveno ;-)

To jak píšeš, že si to sám nastavíš, to chce zkušenosti, nevím jak jsi na tom, u mě je to spíš tak pár hodin se v tom hrabat, mezitím úplně ztratit chuť něco hrát a zvuk někde mezi U2 a Rammstein ;)

Takže asi zvaž, jestli víš, jak správného zvuku dosahnout, jinak je řešením fender fuse
Harley Benton Fusion-II HSH, Cort m200, Mooer ge150, jbl flip 3, Lexicon alpha

Jestliže zůstáváš klidný, zatímco ostatní ztrácejí hlavu, je to neklamná známka, že jsi problém nepochopil
stenly67

Příspěvek od stenly67 »

A co takhle Line6 Spider V - nová řada, jsou tam i možnosti vytváření vlastních zvuků, snad i nahrávání do PC a bůhvíco ještě. Mě se velmi líbí. Navíc bezdrátový přijímač již v kombu.
PRS SE Custom 24 30-th Anniversary, Harley Benton CST-24HB, Aria STG 006, Harley Benton PB-Shorty, Jolana Superstar, Marris J390, Line6 SpiderJam, FBV Express MkII, Ebow, Yamaha HY 10G, Korg Pandora PX 3
Stratoss

Příspěvek od Stratoss »

Ahoj dekuji za odpovedi
no jak pise uzivatel Pavdi nastatovani zvuku mi taky moc nejde takze ano koupim radsi Fendra

S pozdravem
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“