Ahoj,
mám kapelu, která hraje něco na pomezí math, psychedelic a noise rocku. Jedna z věcí je, že sháním další hudebníky do kapely a je mi jedno na jaký nástroj hrají a druhá věc je, že chci pořádat akci, kde by hrály kapely hrající podobný žánr, bohužel se mi zatím nepodařilo nějaké takové najít. Byl bych moc rád za jakoukoliv odezvu.
Kapela Psychedelic, Punk, Surf, Noise
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kapela Psychedelic, Punk, Surf, Noise
Možná kdybys poslal nějakou nahrávku, tak by se lépe odhadovalo, co vlastně hledáš.
Pokud jde o surf, tak v ČR moc kapel není - ty, které znám už buď nehrají, nebo jen velmi zřídka. Sám hraju v surf-rockové kapele Miserable Ones, jestli jsi z Prahy nebo okolí, tak v neděli hrajeme v Crossu.
Pokud jde o surf, tak v ČR moc kapel není - ty, které znám už buď nehrají, nebo jen velmi zřídka. Sám hraju v surf-rockové kapele Miserable Ones, jestli jsi z Prahy nebo okolí, tak v neděli hrajeme v Crossu.
Hraju na kytary a mašinky
Re: Kapela Psychedelic, Punk, Surf, Noise
Děkuju za reakci, pokud budu mít čas, zastavím se. Moje představa jsou kapely se zvukem jako Please The Trees, Parquet Courts, Girl Band, DYN, The Growlers, případně další šedesátková záležitost.