Kufřík na efekty Boss vs Warwick
Pravidla fóra
Kufřík na efekty Boss vs Warwick
Ahoj.Jaký máte zkušenosti s kufříkama na efekty?Zajímalo by mě,jestli se do Bossáckýho kufru BCB60(ten velkej) vejde kvákadlo Dunlop?A co řikáte na kufry Warwick?Z obrázků to vypadá tak,jako by tam nebylo žádný uchycení efekt.krabiček(při přenosu)..Díky 
Mám pocit, že se Ti to tam nevejde, bosácky krabičky jsou tak o polovinu menší než kvákadla nebo výrazový pedály vůbec.
Ty warwick pedalboardy jsou potažený takovym kobercem, přesněji řečeno je to jedna strana suchýho zipu. K boardu dostaneš několik pásek s tou druhou stranou, která má na rubu izolepu. Tuhle část přilepíš zespoda na krabičku a tu pak tim suchym zipem přichytneš na ten koberec, co je na boardu. Taky to mám a drží to spolehlivě i při přenášení.
Ty warwick pedalboardy jsou potažený takovym kobercem, přesněji řečeno je to jedna strana suchýho zipu. K boardu dostaneš několik pásek s tou druhou stranou, která má na rubu izolepu. Tuhle část přilepíš zespoda na krabičku a tu pak tim suchym zipem přichytneš na ten koberec, co je na boardu. Taky to mám a drží to spolehlivě i při přenášení.