A už keď som pri tom, myslite že je medzi nami nejaká záplata na kopák, ktorá vylepší ten mľask?
Rytmičak, zvuk
Pravidla fóra
Rytmičak, zvuk
Čaues ľudia, prosím vás viete ma nasmerovať na nejakú blanu, s ktorou sa približím zvuku v odkaze? https://www.youtube.com/watch?v=c13-D9wxKkM Ano viem, nie je to vec len blany, každopádne chcem to zatial skúsiť zriešiť len ňou
Korpus mam 14 škaredý hlboký..a vôbec ako by ste nazvali ten zvuk? Suchý?
A už keď som pri tom, myslite že je medzi nami nejaká záplata na kopák, ktorá vylepší ten mľask?
Re: Rytmičak, zvuk
Podľa mňa je to vec zatlmenia
Opravdu "suchý" zvuk bez nutnosti přádavného tlumení (kroužek, moongel, atp.) má třeba Evans Genera Coated, dokonce "sušší" než Genera Dry (ta s ventilačními otvory), která to má v názvu. Zkus mrknout na YT na nějakou srovnávačku.
Tou záplatou myslíš něco jako Falam Slam? To možná mlask vylepší, ale zároveň posadí zvukově trochu výš. Budeš mít výraznější atak, ale ubyde "tělo", "objem", či jak to nazvat.
Tou záplatou myslíš něco jako Falam Slam? To možná mlask vylepší, ale zároveň posadí zvukově trochu výš. Budeš mít výraznější atak, ale ubyde "tělo", "objem", či jak to nazvat.
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Čus, taky mám hluboký plecháč a zkoušel jsem různý blány, ale buďto můžeš jít do našponovaných jednovrstvých, anebo jako já do hydraulik snare, je pískovaná. Já jsem ještě koupil sadu O-ring, jsou tam 2 různě široký kroužky a jsem konečně spokojen se zvukem 
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.