cena: cim mensi tim lepsi
Lampa jen s cistým kanálem
Pravidla fóra
Lampa jen s cistým kanálem
Cus, mohli byste mi doporucit nejakou lampu (hlavu,kombo) tak 50-100W aby mela jenom cistej kanal? ja vsehcno honim krabkama tak me pride zbytecny mit tam neco co nevyuziju...
no přímo si neuvědomuju pořádnej jednokanál za menší cenu, ale...no já vím, je to pěkně trapný, dyž to sám mám, ale ta cena, kvalita a zvuk mi nedá a doporučím naprosto jednoznačne tohle:
http://www.musiccenter.cz/Carvin-BelAir ... erie:15027
já ho ted koupil za 13 500,- a to je zatraceně dobrá cena za takovej kus, třeba budeš mít štěstí na bazaru...esli chceš ušetřit tak je tu eště verze s 1 reprem, ale tohle je na čistej zvuk to nejlepší za ty peníze, pořád tomu jen nemůžu věřit, jak to krásně hraje...
mínusy jsou jen, že je na tom uplně všechno slyšet, tohle kombo ti extra nic neodpustí...taky je trochu choulostivý na kvalitní nástroj..ten zkreslenej je jemnej, ale skvěle se dá použít na vykopnutí sola z krabičky, může bejt totiž uplně čistej:)
a abych nezapomněl - úchvatnej reverb!
http://www.musiccenter.cz/Carvin-BelAir ... erie:15027
já ho ted koupil za 13 500,- a to je zatraceně dobrá cena za takovej kus, třeba budeš mít štěstí na bazaru...esli chceš ušetřit tak je tu eště verze s 1 reprem, ale tohle je na čistej zvuk to nejlepší za ty peníze, pořád tomu jen nemůžu věřit, jak to krásně hraje...
mínusy jsou jen, že je na tom uplně všechno slyšet, tohle kombo ti extra nic neodpustí...taky je trochu choulostivý na kvalitní nástroj..ten zkreslenej je jemnej, ale skvěle se dá použít na vykopnutí sola z krabičky, může bejt totiž uplně čistej:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
byl jsem moc překvapenej z tý skvělý kvality zpracování. masivní bedna, spoje mezi dřevem jsou normálně vystlaný filcem pro potlačení rezonance...je fakt radost na to hrát, jedinej ruch je, že se malinko klepou lampy, ale to dělá všechno...jenom ta čistota zvuku co se z toho line tě posadí na zadek:) Smekám před vývojářema z Carvinu. nesrovnatelný s Fenderama typu blues a hot rod deluxe, tohle je mnohem výš.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
no hele člověk k těm nejlepším věcem přide dycky náhodou:D já si chtěl něco pořídit tak za půl roku lampovýho na doma...tomu chlápkovi jsem napsal tak trochu ze zvědavosti, protože 13500,- jsem zrovna měl, jak jsem prodal kytárku...tak jsem si na to přijel zahrát a tak mě to nadchlo, že jsem nechal zálohu a bylo moje:)