Greta Van Fleet

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Frostys

Greta Van Fleet

Příspěvek od Frostys »

Předevčírem jsem v rádiu zaslechl tuhle mladickou kapelu z Michiganu, založeni 2012, první album na počátku roku 2017.
Dost podobní Zeppelinům. Ale neposlouchá se to zase tak špatně.

GVF
Nový uživatel

Re: Greta Van Fleet

Příspěvek od GVF »

Znám od loňských prázdnin, už tehdy mi přišli jako neskutečný zjevení. Teď už mám za sebou i jeden jejich koncert v zahraničí. Z písniček doporučuji i Safari Song, Mountain of the Sun, Highway Tune, Edge of Darkness, cover Meet on the Ledge, When the Cold Wind Blows... Sakra, ať už vyleze to jejich nový album :)
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Zkoušel jsem, ale ten sound je tak podobný LZ, že to nedávám. Ten samý problém mám třeba s Wobbler (Yes).
starypard

Příspěvek od starypard »

Jester píše: 28.03.2018 6:08 Zkoušel jsem, ale ten sound je tak podobný LZ, že to nedávám. Ten samý problém mám třeba s Wobbler (Yes).
Nu, spousta "vážné" hudby zní jako někdo jiný. Například Vivaldi je zaměnitelný se spoustou popových slátanin té doby. Tak se prostě psalo, i na objednávku a pro obživu. Nic špatného na tom není. Pokud má někdo rád LZ, chce si je zahrát, hraje a zpívá mu to podobně, jen houšť. Prostě vznikne víc a víc dobré muziky. GVF oblibuji, Wobbler jsou výborní. Nelze jinak. Sám bych tak rád hrál.
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Nový singl

Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“