Prosim vas, ma tu nekdo zkusenosti s pripojovanim nastroju do mixu? Mam tam jen XLR zdirky pro mikrofony a na to fantomove napajeni (rozumim-li tomu spravne) je potreba symetricky (balanced) vstup. Jak ho ale mam dostat z kytary?!?!?! Je to mozne pripojit plusem na Hot a tim druhym na Cold i stineni? Nebo jak tam dostat to symetricke napajeni, kdyz mam ze snimacu jen dva kabely??
Jo a jde pripojit pripadne kytara misto do toho XLRkoveho mic vstupu na Line? Neni tam preamp, jestli se nepletu, ale pochopi to? Bez nejakeho velkeho sumu? Moc tomu nerozumim, ale vim, ze tu je spoustu zkusenych...
Diky.
Pripojeni XLR
Pravidla fóra
- Jens Ludwig
- Odborník
kytaru do mixu do lajny a nebo přes DIBox, ale rozhodně do ní nepouštět fantom - to by tě tky mohlo moc nehezky kopnout - navíc si nejsem uplně jistej, jak dobře by pult nes skutečnost, že mu fantoma proklemuješ do zemně
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Jens Ludwig
- Odborník
do obyč dynamickýho majku můžeš fantoma ustit v pohodě - tomu se nic nestane - protože nemá mrtvou žílu proklemovanou se zemí - u kytary tomu ale tak je, takže do tý fantoma pustit nemůžeš - zkus to a uvidíš, jak tě to minimálně kopne - a navíc ti okamžitě začne probíjet mix a ostatní zařízení k tomu připojený
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +