Zesilovac-AUX-sluchatka-minimalne300watt
Pravidla fóra
Zesilovac-AUX-sluchatka-minimalne300watt
Ahoj panove. Muzete mi dat nejake tipy na zesilovace, ktere splnuji tyto 3 podminky? Maji minimalne 300w, maji aux vstup a vystup na sluchatka. Mam rad trochu nakraplejsi, chlupatejsi zvuk, tak idealne aby zvladal i to a nemusel jsem sebou tahat pedalboard. Diky.
Re: Zesilovac-AUX-sluchatka-minimalne300watt
Co mne tak napadá, co by mohlo vyhovovat v prvé řadě jsou
TC RH450, Fender Rumble 500 head,
pak ty o kterých nevím, jestli se dají dostat do zkreslení MESA BOOGIE Subway D-800, Ibanez promethean, Glockenklangy Blue Sky, Steamhammer, Harley Benton Block-800B
TC RH450, Fender Rumble 500 head,
pak ty o kterých nevím, jestli se dají dostat do zkreslení MESA BOOGIE Subway D-800, Ibanez promethean, Glockenklangy Blue Sky, Steamhammer, Harley Benton Block-800B
Diky za tipy. S Fenderem mam bohuzel negativni zkusenost a TC vypada zajimave. Jeste jsem objevil EBS radu Reidmar kde nejsilnejsi verze nabizi take pekny drive a Markbass Evo 1 vypada po zvukovy strance taky hodne zajimave, ale rikam si, jestli uz to neni az moc prekomplikovane zarizeni.A ted babo rad.
Reidmary mají aux in? To jsem netušil, vidíš! Jo, EVO mne taky láká, ale počkám si asi až na bazarový kousek. A stejně si myslím, že v konkurenci poctivého trafa prohraje..