Nejspolehlivější značka
Pravidla fóra
Nejspolehlivější značka
Ahoj lidi, chci kupovat bicí z bazaru, tak se chci zeptat, která značka by byla nejspolehlivější, samozřejmě záleží na stavu bicích celkově, ale třeba i do které značky vůbec nejít a tak... díky 
Re: Nejspolehlivější značka
Spíš záleží jakou máš cenovou relaci, kolik jsi ochotna investovat?
- shtepan
- Nový uživatel
- Bandzone: shtepan
Pearl jsou velké držáky, ale nejde to fakt takhle brát. Jedna věc je dřevo, další věc je železo... bicí souprava je složená ze spousty částí. Nešel bych do no name, Amati, Dixon, Remo, starejch Tama souprav, ty dnesni jsou neco jinyho... Basix bych se taky spis vyhnul, ale hral jsem i na jedny celkem fajnovy.
- Chose Manuel
já můžu doporučit SONORy, sám mám dvě sady a jsou to velký držáci..ty starší mají už asi tak 12 let, celou dobu jsou dost aktivně v provozu a teprve letos se začal povolovat jeden držák na přechod
myslim že ať už koupíš Sonor, Pearl, Tama nebo třeba Mapex, vedle asi nešlápneš..ale jak psal miross, je to dost i tom jakej máš rozpočet
ale protože bazar, je potřeba to pořádně okouknout, za všecko zatahat, vyzkoušet utáhnout atd...
myslim že ať už koupíš Sonor, Pearl, Tama nebo třeba Mapex, vedle asi nešlápneš..ale jak psal miross, je to dost i tom jakej máš rozpočet
ale protože bazar, je potřeba to pořádně okouknout, za všecko zatahat, vyzkoušet utáhnout atd...
Sonor Select Force (22", 12", 13", 16" + snare 14" x 5,5") a Sonor Force 2007 (22", 12", 13", 16" + snare 14" x 5,5")
činely Paiste PST7 14" heavy hi-hat, 18" crash, 20 heavy ride, PST5 18" rock crash, PST8 18" rock china
doublepedály Pearl Eliminator P2002C, Pearl P-922
hardware Tama RoadPro series, Tama StageMaster series, Sonor 4000 series
činely Paiste PST7 14" heavy hi-hat, 18" crash, 20 heavy ride, PST5 18" rock crash, PST8 18" rock china
doublepedály Pearl Eliminator P2002C, Pearl P-922
hardware Tama RoadPro series, Tama StageMaster series, Sonor 4000 series