Identifikace sady strun, hodně starých...

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
JirkaT

Identifikace sady strun, hodně starých...

Příspěvek od JirkaT »

Vypadlo mi z paměti, co je to za struny - viz. obrázek. Při hledání něčeho jiného jsem je našel ve skříni. :)
Myslím, že to byl nejlevnější šunt na španělku. Jsou jednotlivě zatavené v igelitu a neotevřené. Pozná někdo co to je zač ? Díky...
struny_alfa_stzeno - kopie.jpg
stenly67

Re: Identifikace sady strun, hodně starých...

Příspěvek od stenly67 »

Jak píšeš, za komunistů levné struny na španělku, já jsem spíš kupoval Resonet které byly asi trochu lepší. Nejsem si jistý jestli měly Alfy na konci u válečku barevné omotání nebo takový barevný jakoby štěteček (tím pádem neprošly pevnou kobylkou, pouze tou kovovou zavěšenou). Taky už si nepamatuji, jestli měly opředené géčko. Trocha nostalgie při pohledu na historický kousek, hned si vzpomínám na elektrické Delicie hlazené, nebo Olympic, to už je dávno.
PRS SE Custom 24 30-th Anniversary, Harley Benton CST-24HB, Aria STG 006, Harley Benton PB-Shorty, Jolana Superstar, Marris J390, Line6 SpiderJam, FBV Express MkII, Ebow, Yamaha HY 10G, Korg Pandora PX 3
Fenderman

Re: Identifikace sady strun, hodně starých...

Příspěvek od Fenderman »

Jééé Alfy, to je taková nostalgie :) Moje první struny, co jsem kupoval v Mladé Boleslavi v hudebních nástrojích :) hezká vzpomínka, díky :)
Kytara: MMG Custom Guitars (MS Goldie model) w/DiMarzio Illuminators pickups, MMG Custom Guitars Stratosphere (Stratocaster model) w/Tůma pickups, Telecaster MMG Custom Guitars (vlastní výroba) w/Tůma pickups, ...
Amp: Synergy SYN-2 Preamp + moduly MTS Angel-M, MarkUs, Camerock, a Mash-All, 1x12 kopie Mesa/Boogie Thiele w/V30, K1 preamp, Kemper PowerRack Amp + kopie Mesa Thiele w/1x Kemper Kone speaker, ...
Efekty: Eventide H9 Max, Nux Cerberus
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“