Taky by bylo dobré aby byly od lepších firem, ale není to nutnost
Distortion
Pravidla fóra
Distortion
Jaký kytarový efekt typu distroition je podle vás nejlepší a zároveň nejlevnější. Zajímaly by mě kusy do 2000Kč, ale levnější by byly uvítány.
Naposledy upravil(a) Metalman dne 6.11.2007 10:51, celkem upraveno 1 x.
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak v první řadě si to prosím přejmenuj, je to Distortion 
V druhé řadě můžu doporučit jen dva efekty dist. a to BOSS MT-2 MetalZone a Line6 Uber metal, bohužel jsou dražší než je tvoje cenová hranice, avšak na bazaru se oba dají za tyto peníze sehnat... Oba dva ti splní veškerá hardrocková, metalová i hrubší přání
V druhé řadě můžu doporučit jen dva efekty dist. a to BOSS MT-2 MetalZone a Line6 Uber metal, bohužel jsou dražší než je tvoje cenová hranice, avšak na bazaru se oba dají za tyto peníze sehnat... Oba dva ti splní veškerá hardrocková, metalová i hrubší přání
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Jeste celkem klasicky doporucovanej je Marshall Jackhammer, sam jsem ho mel a na rock a lehci metal v pohode staci.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Záleží,co chceš taky hrát za styl...Jako na metal se urcite hodi jiz jednou zminovany metal zone od Bosse.Ja osobne driv hral na Mega distortion a to je prej vubec nejvetsi distortion od bosse vubec.Vali pekelne.Od grunge az po ten nejvetsi sludge
Jackhammer jsem mel taky a ten ma vyhodu,ze si na nem nastavis zvlast overdrive a zvlast distortion.Takze takovy 2 efekty v jednom.Urcite bych po mych zkusenostech nebral efekty od ibanez (tu sedou radu),z Digitech zkusenosti nemam a Distortion+ od Dunlopu me dost zklamal.Takze tak...
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Ja by som sa pozrel na toho Jackhammera, na bazare sa objavuje bezne pod 1500 Kc.
Pripadne sa pozri aj na tie Digitechy, zvukovo zodpovedaju zhruba tym ukazkam na ich stranke (digitech.com a niekde si tam najdi distortion pedals demos). Maju pevnu konstrukciu a su lacne
Pripadne sa pozri aj na tie Digitechy, zvukovo zodpovedaju zhruba tym ukazkam na ich stranke (digitech.com a niekde si tam najdi distortion pedals demos). Maju pevnu konstrukciu a su lacne
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Ten MT-2 jsem jako nový prodal před měsícem za 1500Braniik píše:Ja by som sa pozrel na toho Jackhammera, na bazare sa objavuje bezne pod 1500 Kc.
Neni pravda, ze sedmickovy ibanezy jsou spatny... DS7 je slabej, ale na metal je SM7 vyborna krabicka, mel jsem ji a muzu doporucit.nozaki píše:Záleží,co chceš taky hrát za styl...Jako na metal se urcite hodi jiz jednou zminovany metal zone od Bosse.Ja osobne driv hral na Mega distortion a to je prej vubec nejvetsi distortion od bosse vubec.Vali pekelne.Od grunge az po ten nejvetsi sludgeJackhammer jsem mel taky a ten ma vyhodu,ze si na nem nastavis zvlast overdrive a zvlast distortion.Takze takovy 2 efekty v jednom.Urcite bych po mych zkusenostech nebral efekty od ibanez (tu sedou radu),z Digitech zkusenosti nemam a Distortion+ od Dunlopu me dost zklamal.Takze tak...
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
schánim taky novou krabičku a narazil jsem na to to
http://www.muziker.cz/Default.aspx?Elec ... _id;107531
to by nemuselo bejt špatný ne ?
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Bigmuff je superGreeg píše:schánim taky novou krabičku a narazil jsem na to to
jojo , pěkný ale přijde mi že se to ne sola moc nehodí (že to jako moc bzučí)
, možná ale záleží na nastavení, chci právě vyměnit (prodat) ten metal zone za něco lidumilnějšího, tak mě napadlo tohle , taky nevim jestli si u toho muffu přijdu na svůj zvuk páč tři potenciometry je pro me dost málo (zvyklej z metalzone)
, možná ale záleží na nastavení, chci právě vyměnit (prodat) ten metal zone za něco lidumilnějšího, tak mě napadlo tohle , taky nevim jestli si u toho muffu přijdu na svůj zvuk páč tři potenciometry je pro me dost málo (zvyklej z metalzone)
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Ten Big Muff je skoro fuzz.. taky specificky zvuk ma. Alternativa k MT2 je skor Metal Muff. Za 2000 by sa mozno z druhej ruky dal zohnat.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Možná máš pravda, ale spíš jak na co..myslím že metal bys na to mnehrál..možná hard rock....humus píše:nejlepsi je stejne boss ds
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Zkus přepnout na krkovej snímač a uber na poťáku tone, zvuk získá trochu jinou charakteristiku... Ono hodně záleží na kvalitě snímačů a pod... já jsem s ním nikdy problém neměl, je fakt, že na nakřáplý sóla to moc není, ale to nebude ani ten Muff, ten je spíš na kytarový vyhrávky v basových poloháchGreeg píše:jojo , pěkný ale přijde mi že se to ne sola moc nehodí (že to jako moc bzučí)
Ja mel TS7,zvukove dobra,akorat po nejakym case se reakce na seslapnuti zacla zpozdovat.A tohle se mne u BOSS,MXR,nebo Marshall efektu nikdy nestalo.A znamej mel tu DS7 a po pul roce mu to blblo stejne jako mne....Wohma píše:Neni pravda, ze sedmickovy ibanezy jsou spatny... DS7 je slabej, ale na metal je SM7 vyborna krabicka, mel jsem ji a muzu doporucit.nozaki píše:Záleží,co chceš taky hrát za styl...Jako na metal se urcite hodi jiz jednou zminovany metal zone od Bosse.Ja osobne driv hral na Mega distortion a to je prej vubec nejvetsi distortion od bosse vubec.Vali pekelne.Od grunge az po ten nejvetsi sludgeJackhammer jsem mel taky a ten ma vyhodu,ze si na nem nastavis zvlast overdrive a zvlast distortion.Takze takovy 2 efekty v jednom.Urcite bych po mych zkusenostech nebral efekty od ibanez (tu sedou radu),z Digitech zkusenosti nemam a Distortion+ od Dunlopu me dost zklamal.Takze tak...
http://bandzone.cz/argonaut
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Ja naprosto v pohode na tomhle kombu http://www.behringer.com/GM108/index.cfm?lang=ENG docilim distortion efektu jako ma Iron Maiden 
Tak jestli ty Majdeny poslouchas na sluchatkach Hama, tak verim, ze ten distortion je stejnej. Ja bych se ani se svou lampou v predzesilovaci neodvazil rict, ze napodobim zvuk lampace...*Twisted.Brother* píše:Ja naprosto v pohode na tomhle kombu http://www.behringer.com/GM108/index.cfm?lang=ENG docilim distortion efektu jako ma Iron Maiden
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus