Crate flexwave 120H halfstack

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
kozisek92
Nový uživatel

Crate flexwave 120H halfstack

Příspěvek od kozisek92 »

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tímto setem a jestli byste mi ho doporučili nebo ne. Pod jedním videem jsem četl recenze od uživatelů ale byly 50/50, tak se ptám tady. Díky
torst

Re: Crate flexwave 120H halfstack

Příspěvek od torst »

nevim, jestli to byl flexwave, ale Crate half jmme měli v jedné zkušebně, novej z krámu, a po krátké době odešel Overdrive channel a i celkově to byla bída. prostě china tranzistor. Za mě Crate nebrat !
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
Demilich

Re: Crate flexwave 120H halfstack

Příspěvek od Demilich »

Dneska už to smysl moc nemá. Hodně ale záleží na tom, o jaké koupi se bavíme. Jestli ti to nabídl někdo na bazáči jako celek za 3 litry, tak to bez ostudy kup a rachotu a radosti to udělá hodně. Jestli se ale bavíme o větších částkách, tak to pak jdou obvykle sehnat rozumnější a vhodnější lampové alternativy :)
Důležité je tedy říct na co to máš (doma/kapela/styl) a za kolik máš možnostto sehnat.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“