Tvarovaný hardcase pre superstrat

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
LiborD

Tvarovaný hardcase pre superstrat

Příspěvek od LiborD »

Ospravedlňujem sa, ak už takáto téma existuje, no nepodarilo sa mi takú nájsť...

Potreboval by som poradiť s výberom tvarovaného kufra pre Superstrat typu Hamer, Jackson, Charvel, Kramer s hlavou smerovanou dole. Aktuálnym kandidátom pre moju Hamer Californian Deluxe je Stagg ABS E-2, nie som si však istý, či tam bude dostatok priestoru pre hlavu, keďže má pomerne slušný offset. Používa niekto z vás tvarovaný kufor pre takýto typ gitary? Čo by ste prípadne poradili ako rozumnú alternatívu do cca 80€?
Preferujem tvarovaný pevný kufor kvôli skladovacím priestorom. S výberom kandidáta pre obdĺžnikový tvar by som problém nemal.
Vďaka za postrehy.
Epiphone Les Paul Custom (Made in Czech Republic, 2003)
Hamer Californian Deluxe (Made in Korea, 2001-2002)
Ibanez SDGR 1006 SOL Custom Made (Made in Japan, 1996)
Ovation Celebrity CC047-5 (Made in Korea, 2003)
LiborD

Re: Tvarovaný hardcase pre superstrat

Příspěvek od LiborD »

Tak som nakoniec kúpil ten Stagg ABS E-2 v akcii za celkom rozumnú cenu. V mieste hlavy nie je síce žiadna rezerva, no ani hlava nikde netlačí. V mieste tela je asi 1cm rezerva po obvode. Takže spokojnosť, spracovanie fajn. Porovnanie Hamera s adekvátnymi gitarami Jackson, Charvel a Kramer nemám, takže netuším, či sa tieto zmestia. Ak by však niekto uvažoval podobne a nebol si istý, nie je problém pomerať rozmery...
Epiphone Les Paul Custom (Made in Czech Republic, 2003)
Hamer Californian Deluxe (Made in Korea, 2001-2002)
Ibanez SDGR 1006 SOL Custom Made (Made in Japan, 1996)
Ovation Celebrity CC047-5 (Made in Korea, 2003)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“