Ospravedlňujem sa, ak už takáto téma existuje, no nepodarilo sa mi takú nájsť...
Potreboval by som poradiť s výberom tvarovaného kufra pre Superstrat typu Hamer, Jackson, Charvel, Kramer s hlavou smerovanou dole. Aktuálnym kandidátom pre moju Hamer Californian Deluxe je Stagg ABS E-2, nie som si však istý, či tam bude dostatok priestoru pre hlavu, keďže má pomerne slušný offset. Používa niekto z vás tvarovaný kufor pre takýto typ gitary? Čo by ste prípadne poradili ako rozumnú alternatívu do cca 80€?
Preferujem tvarovaný pevný kufor kvôli skladovacím priestorom. S výberom kandidáta pre obdĺžnikový tvar by som problém nemal.
Vďaka za postrehy.
Tvarovaný hardcase pre superstrat
Pravidla fóra
Tvarovaný hardcase pre superstrat
Epiphone Les Paul Custom (Made in Czech Republic, 2003)
Hamer Californian Deluxe (Made in Korea, 2001-2002)
Ibanez SDGR 1006 SOL Custom Made (Made in Japan, 1996)
Ovation Celebrity CC047-5 (Made in Korea, 2003)
Re: Tvarovaný hardcase pre superstrat
Tak som nakoniec kúpil ten Stagg ABS E-2 v akcii za celkom rozumnú cenu. V mieste hlavy nie je síce žiadna rezerva, no ani hlava nikde netlačí. V mieste tela je asi 1cm rezerva po obvode. Takže spokojnosť, spracovanie fajn. Porovnanie Hamera s adekvátnymi gitarami Jackson, Charvel a Kramer nemám, takže netuším, či sa tieto zmestia. Ak by však niekto uvažoval podobne a nebol si istý, nie je problém pomerať rozmery...
Epiphone Les Paul Custom (Made in Czech Republic, 2003)