Laney LFR-112 FRFR

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
bananadood
Nový uživatel
Bandzone: https://bandzone.cz/fan/banan58

Laney LFR-112 FRFR

Příspěvek od bananadood »

Hojte!

po několika letech jsem se na fórum vrátil zpět abych se ptal. Přiznám se, že jsem úplně zevrubně nehledal. Takže pokud se o předmětu vlákna už mluvilo tak se omlouvám a prosím odkázání do patřičných míst (třeba na ten thread :D )

O co mi jde?

Po letech hraní na vše možné jsem dospěl až k temné straně síly, tedy digitálnímu modelingu, a po další době jsem došel k názoru, že by bylo vhodné to posunout o krok dál a začal jsem pomalu experimentovat s IR (impulse response). Jenže vyvstala otázka jak to vhodně reprodukovat v rozpočtu do deseti tisíc (víc si teď dovolit nemůžu). Momentální řešení (HX Stomp jako preamp do koncáku SS komba) v tomto případě odpadá. Potřebuji, nebo spíš (nebudeme si nic nalhávat) chci, full range flat response řešení.

Po zběžné prohlídce eshopů jsem kromě, ač určitě funkčních, tak prostě škaredých (plastové kastle), beden jako Alto/Headrush atd. narazil na bednu od Laney - viz jméno vlákna. Tedy Laney LFR-112 FRFR

Moje otázka je: Máte s tím někdo přímou zkušenost? Je to, při daných specifikacích (200w) použitelné do zkušebny s bubeníkem a fullstackem pro basu? Případně pro menší živé akce, kde se často jede zvuk z podia? A úplně nejlíp - vlastníte to někdo a byl bys ochoten, kdybych se stavil, nechat mě to vyzkoušet?

Protože jinak vše ostatní, co bych chtěl, to splňuje - cena do 10 tisíc, vypadá to jako kytarový box, je to snadno transportovatelné, má to DI out pro poslání signálu dál a má to kůl ledkový světýlka :mrgreen:
Co se týče zahraničních fór, tak v podstatě jediný názor, který se týká hlasitosti, byl na ofiko "kemperáckém" fóru a tam si to majitel dost pochvaloval, ale raději bych slyšel těch názorů víc.

Předem díky za odpovědi
Ibanez RG570 (81+S+81), Chapman ML3 (81+66), Blacksmith tele (89)>>> Line6 HX Stomp >>> Peavey Bandit jako monitor
Novej nick, starej člověk
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“