*smazáno*
Re: Zbroušení prohnutého krku
Jestli nemá výztuhu (a v tomhle případě nutná dvoucestná), tak by se měl pod vlivem tahu zas vrátit do relativní roviny, ne? Neboli, drnčí to i se strunami cílové tloušťky? (No, jestli to teda nebudou desítky..) Bál jsem se, že to budu muset řešit na base (právě jsem na koukal bez stzrun) a ono nakonec úplně v pohodě..
*smazáno*
Naposledy upravil(a) Farrell dne 23.02.2024 0:13, celkem upraveno 1 x.
Odporucam variantu 1. Robil som nieco podobne pred par rokmi. Mal som gibsonku s prehnutym krkom, a chcel som na nej aj hrat, tak som ho zreparoval. Prehnuty bol ale opacne ako ten tvoj.
Vytrhal som prazce, odlepil som hmatnik, krk som vybrusil alebo vyhobloval do roviny a hmatnik nalepil naspat a oprazcoval.
Cely som ho vybrusil z povodnej farby, spravil novy sunburst, aby to bolo co najpodobnejsie tomu povodnemu a nastriekal nitrom. Jedine co lutujem, je ze som tam vtedy nedal aj vystuhu, aspon pevnu grafitovu.
Vytrhal som prazce, odlepil som hmatnik, krk som vybrusil alebo vyhobloval do roviny a hmatnik nalepil naspat a oprazcoval.
Cely som ho vybrusil z povodnej farby, spravil novy sunburst, aby to bolo co najpodobnejsie tomu povodnemu a nastriekal nitrom. Jedine co lutujem, je ze som tam vtedy nedal aj vystuhu, aspon pevnu grafitovu.