nevíte o jaký typ, nebo co to vůbec je za hudební nástroj? Nebo jakékoliv info? Jedná se o značku Lignatone a naboku je napsáno sonata. Nikde jsem nic podobného nenašel. Pokud vím je to něco jako Harmonika v pianu. Děkuji mockrát za všechno info
Dotaz na název hudebního nástroje.
Pravidla fóra
-
Max Koreis
- Nový uživatel
Dotaz na název hudebního nástroje.
Dobrý den,
nevíte o jaký typ, nebo co to vůbec je za hudební nástroj? Nebo jakékoliv info? Jedná se o značku Lignatone a naboku je napsáno sonata. Nikde jsem nic podobného nenašel. Pokud vím je to něco jako Harmonika v pianu. Děkuji mockrát za všechno info
Re: Dotaz na název hudebního nástroje.
Tady to prodávají pod názvem Harmonium. https://www.midi.cz/inzerat/179245/harm ... rdeonisty/
http://www.klavesy.eu/produkt/lignatone ... cs-vyroby/
Napiš výrobci Delicia (bývalý Lignatone) na delicia@delicia.cz. Třeba ti poradí.
Napiš výrobci Delicia (bývalý Lignatone) na delicia@delicia.cz. Třeba ti poradí.
Ty brďo, to je stroj...
Přijde mi ale, že levá ruka musí být docela nepřirozeně vytočená.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nehraje levá po čudlících jako na akordeonu (harmonický doprovod) a klávesy jsou jen pro pravačku (melodická linka)? Pak by vytočená být nemusela.vasekh píše: 17.08.2020 9:50 Ty brďo, to je stroj...Přijde mi ale, že levá ruka musí být docela nepřirozeně vytočená.
Tak jsem si vytáhl ze skříně harmoniku, aby to nebylo jen teoretické tlachání... těžko říct, protože ta ruka je v hodně jiné poloze, ale asi to nebude tak hrozné, jak jsem si původně myslel.