E-BICÍ VS PC
Pravidla fóra
E-BICÍ VS PC
Ahoj, jsem tu nový a mám na vás prosbičku. Koupil jsem si Milenium mps 850 a pomocí usb kabelu jsem modul připojil k pc, otevřel jsem si Ez Drummer 2 a vše zpároval, povolil že mi ez zvuk bicích jde do repráků (používám to asioall abych měl co nejmenší odezvu) z kterých si to vyvedu do sluchátek, otázka první, jde nějak nahrát do modulu zvuk ez drummer bicích? abych to nemusel pripojovat k pc, jen si v modulu nastavil muj zvuk? otázka druhá, když jedu přes to asioall, nejde mi v audacity nahrávat, ani přehrávat, nemuzu si k bicícm pustit ani písničku v počítači abych ji mohl doprovázet, prostě to pohltí všechno ty bicí.
mam to blbě nastavený? Mam i zvukovku Line 6 ux2, přes tu bych nahrál jen zvuky co jsou v modulu, ale když chci nahrávat ez drummer zvuky? diky moc za odpovědi, tomuhle fakt zatim nerozumim tak budte prosim hodní 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: E-BICÍ VS PC
Ad 1 - nejde.
Ad 2 - je to správné chování, nemáš špatně nastaveno nic. Řešením je buď nepoužívat ASIO4ALL nadstavbu ovladače (protože pak má výhradní režim aplikace, která se zvukovkou pracuje touhle cestou jako první) nebo si tu písničku vždycky natáhnout do audio stopy. Line6 UX2 ovladač nesplňuje požadavky na realtime hru (třeba bude "multiclient", takže bys mohl mít spuštěné dvě audio aplikace...)?
P.
Ad 2 - je to správné chování, nemáš špatně nastaveno nic. Řešením je buď nepoužívat ASIO4ALL nadstavbu ovladače (protože pak má výhradní režim aplikace, která se zvukovkou pracuje touhle cestou jako první) nebo si tu písničku vždycky natáhnout do audio stopy. Line6 UX2 ovladač nesplňuje požadavky na realtime hru (třeba bude "multiclient", takže bys mohl mít spuštěné dvě audio aplikace...)?
P.
Re: E-BICÍ VS PC
Nejjednodušší je si koupit nějakou zvukovku, která podporuje multiclient režim, jak zmínil Pavlii nade mnou. Zaručeně to umí třeba zvukovky Focusrite, na bazaru seženeš kolem 1500 Kč solo, kolem 2000 Kč 2i2 2nd gen
Viz:
zvukovky-a-multiclient-vst-a-youtube-ve ... 59#p782353
Viz:
zvukovky-a-multiclient-vst-a-youtube-ve ... 59#p782353