Elektron Digitone a Analog Four
Pravidla fóra
Elektron Digitone a Analog Four
Ahoj, rád bych se zeptal na možnost propojení Digitonu a Analogu Four mk2. Projížděl jsem YT, pročítal jsem si oficiální manual, ale nejsem z ničeho moudrý. Jedná se mi o to, aby mi lezly zvuky jak z DT, tak i z A4. Je mi jedno jestli to poleze do repra z jednoho či druhého. Podařilo se mi oba propojit tak, aby DT hrál nastavené patterny a z A4 se ozýval pouze Track 1, zbytek Tracků mlčí a nereaguje. Předpokládám, že chyba bude v nastavení buď MIDI nebo jednotlivých kanálů. Nicméně pokoušel jsem se měnit kanály i výchozí MIDI In/Out, ale plnohodnotné hraní obou jsem z toho nevytáhnul. Oba dva mám z druhé ruky a nejsem si jistý, zda tam není pozměněné nastavení. Již jsem zača tvořit a nerad bych to posílal továrního nastavení. Děkuji
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektron Digitone a Analog Four
Na začátek je potřeba si něco ujasnit: mají hrát zvuky z obou nástrojů? Pak musíš výstupy (analogové) z obou připojit někam dál (vícevstupá zvukovka, mixpult); zvuk obou nástrojů jen přes jeden hrát nebude.
Druhá věc je MIDI řízení, tady by obecně neměl být problém ani s jedním směrem a jde jen o to si říct, jak to chceš (tj. který z těch nástrojů bude jako "hlavní" a bude tedy časově synchronizovat ten druhý).
Takže jaký je vlastně plán obecného požadavku na funkcionalitu a výsledek?
P.
Druhá věc je MIDI řízení, tady by obecně neměl být problém ani s jedním směrem a jde jen o to si říct, jak to chceš (tj. který z těch nástrojů bude jako "hlavní" a bude tedy časově synchronizovat ten druhý).
Takže jaký je vlastně plán obecného požadavku na funkcionalitu a výsledek?
P.
Naposledy upravil(a) pavlii dne 25.12.2020 16:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava překlepu.
Důvod: Oprava překlepu.