Volné přezky na kufru

Stavba a úpravy efektů, footswitchů a dalších zařízení
Odpovědět
himself

Volné přezky na kufru

Příspěvek od himself »

Ahoj,

na jinak celkem solidním kufru na lubovku mám volné dvě přezky ze čtyř (ani ty zbývající nejsou nic moc).
Na první pohled moc nevypadá, že by s tím šlo něco dělat.
Buď to můžu nechat být (víc než strach o úplné otevření mě zlobí, že se tím občas za něco chytí), nebo se snažit to za něco vyměnit (sám), nebo vyměnit celý kufr, nebo to k někomu odnést.
Nějaká doporučení?
Děkuji
Přílohy
prezka.jpg
torst

Re: Volné přezky na kufru

Příspěvek od torst »

No to asi dělaji všechny přezky. Nejsem pravověrnej kufrař, lacinější kejtry nocím v gigbagu, ale ty cca 3 kufry co mám, tak maji taky většinou přezky volnější. Neřeším, kdyby byla na kufru jen jedna, tak je to risk, ale všechny 3 se naráz neotevřou.
Pokud chceš, zkus nějak podložit rantl víka nebo doraz v té přezce, prostě aby byla opravdu "do tahu" a držela a neviklala se.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Japhy

Příspěvek od Japhy »

Co vlepit do víka nějakou slabší hadičku (benzínová z mototechny na fichtla)? Nebo převrtat a přenýtovat přezku. Futrály (kromě Caltonů) se prostě rozpadají a musí se jim občas trochu pomoct.
dobro Začal javor, dobro Meredith smrk/palisandr, samodomo lap steel, banjo Průcha Student, Tele ze směsi dílů, Fokus-H Les Paul, Recording King RD-10, samodomo 15W lampička a halda krabiček
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Přezka je z kovu a kov se dá ohnout. Tak bych to opatrně zkusil trochu přihnout, aby to bylo líp sedělo.
Trevor
Odborník

Příspěvek od Trevor »

Prijde mi ze jsou prohnute osicky, proto je to volnejsi?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“