Přehrávač do dílny

Dotazy, rady, zkušenosti ...
Odpovědět
himself

Přehrávač do dílny

Příspěvek od himself »

Ahojte, chtěl bych nějaký přehrávač do dílny. Musí to umět přehrávat flacy z vysdílené složky po síti (wifi). Samozřejmě co nejlevnější a bez tlaku na audiokvalitu. Pak mi ale došlo, že to snadno splní telefon s repráčky od pc a nakonec jsem si řekl, že by to mohl obstarat BT reprák. Když jsem se ale mrknul do nabídek, začínají asi na stokoruně, což mě vyděsilo, nějakou audiokvalitu přeci jen chci. Doporučíte něco, prosím? Připojitelné tak či onak trvale do elektriky.
Čavli

Re: Přehrávač do dílny

Příspěvek od Čavli »

BT určitě JBL, minimálně řadu Flip.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Trevor
Odborník

Příspěvek od Trevor »

Nebo samostatný bt modul pripojit k cemukoli staršímu nevyuzitemu
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Japhy

Příspěvek od Japhy »

Kamarád má BOSE Soundlink mini a na ty rozměry z toho leze dost obstojnej zvuk. Cena teda asi odpovídá, ale určitě by se dalo něco levnějšího a pořád slušného. Já bych asi šel do nějakých regálovek, zesíku z bazaru a BT modulu z Ali. Jestli tě nelimitují rozměry, není proč se omezovat.
dobro Začal javor, dobro Meredith smrk/palisandr, samodomo lap steel, banjo Průcha Student, Tele ze směsi dílů, Fokus-H Les Paul, Recording King RD-10, samodomo 15W lampička a halda krabiček
jastud

Příspěvek od jastud »

Pokud máš nějaký použitelný pasivní bedny tak by se ti mohlo líbit tohle.
co-jsme-zrovna-koupili-8819?view-post=788793#p788746 Kvalita reprodukce je docela v pohodě.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Prskyn

Příspěvek od Prskyn »

kdybys chtel prece jen vice audiofilie, tak vrele doporucuji cabasse swell, sic je ponekud drazsi, zvukove i konstrukcne je to lahudka
jinak asi ten JBL, s tim chybu neudelas
Odpovědět

Zpět na „Ozvučování a osvětlování“